Waarom dit geliefde personage 'Star Wars: The Rise of Skywalker' moest overslaan

Waarom dit geliefde personage 'Star Wars: The Rise of Skywalker' moest overslaan

Actrice Jessica Henwick legt uit.

In Star Wars: Episode VII - The Force Awakens was het Hollywood-talent Jessica Henwick te zien als het personage Jess Pava. Het was geen enorm grote rol, maar fans waren blij met haar aanwezigheid. Toch keerde ze niet terug in de andere films.

De actrice uit onder meer de Marvel-serie Iron Fist en het binnenkort te verschijnen Love and Monsters sprak met Comic Book Movie over haar aandeel in de Star Wars-film en dat het personage sindsdien onderdeel is van de comics. In de films na Episode VII was ze zelf niet meer te zien.

Toch niet in The Rise of Skywalker
Henwick gaf aan dat ze moest terugkeren in Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker, maar dat dit er toch niet van kwam. "Ik zou terugkomen voor de laatste film, en ik weet eigenlijk niet meer wat ik op dat moment aan het filmen was, maar ik was niet beschikbaar," onthulde Henwick. "Het was stom, want ik had graag terug willen komen voor het kleine aandeel, maar ze leeft nu voort in de stripboeken en ik denk dat er ook een paar spin-offboeken zijn waar ze in zit."

Ze kan er gelukkig ook om lachen. "Het is best leuk voor mij om 'Jess Pava' te googelen en te kijken hoe het gaat. Het is alsof ik een oude vriend zie en erachter kom wat ze heeft uitgespookt. Het is gewoon raar dat ze op mij lijkt," aldus Henwick.



NieuwsFilm

meest populair