Algemeen

Gerucht: Teamup-film met Deadpool én Spider-Man op de agenda

Zou jij deze willen zien: Deadpool én Spider-Man?

door Bram de Groot om 09:29 in Algemeen
Eigenlijk hadden we dit jaar al de superheldenfilms Black Widow, Morbius, Wonder Woman 1984 en zelfs Venom: Let There Be Carnage in de bioscoop moeten zien en was het uitkijken nu naar Eternals en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nu het nieuws rond de films een beetje opdroogt, zijn er veel geruchten.

Een nieuw gerucht is dat Marvel Studios en Sony Pictures zouden praten over een teamup-film met Tom Hollands Peter Parker a.k.a. Spider-Man en Ryan Reynolds' Wade Wilson a.k.a. Deadpool. Alles kan uiteraard, maar dit heeft een vooralsnog een korrel zout nodig.

Commercieel goud
Volgens geruchtenfabriek Mikey Sutton zou er gekeken worden hoe de beide Marvel-helden een maf avontuur zouden kunnen beleven. In de comics komen Spider-Man en Deadpool elkaar overigens vaker tegen.

"Sony en Disney zien komisch en commercieel goud in het verbinden van Tom Hollands Spider-Man aan Ryan Reynolds' Deadpool; in feite wordt daar misschien zelfs meer op geanticipeerd dan dat Reynolds het scherm deelt met Hugh Jackmans Wolverine. Nu Spider-Man 3 de donkerste van de MCU's Spidey-films wordt, zou zo'n film de hilarische antithese zijn," aldus Sutton.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Het zoveelste gerucht dat ik ook dagelijks op wegotthiscovered lees. Kom op, klaar met geruchten en clickbaits. Van de 100 berichten zijn er tegenwoordig 89 geruchten

Renegade

Avatar

Elke dag nu spiderman nieuws. Hopelijk komt daar nog wat van uit

shellghost

Avatar

Wel een R-rated teamup.

Goku32

Avatar

Hahahahaha zou wel lachen zijn als dat zou gebeuren. Sony moet gewoon samen werken man met Marvel, dat zou veel beter zijn

NieuwsFilm

meest populair