Gerucht: Teamup-film met Deadpool én Spider-Man op de agenda

Gerucht: Teamup-film met Deadpool én Spider-Man op de agenda

Zou jij deze willen zien: Deadpool én Spider-Man?

Eigenlijk hadden we dit jaar al de superheldenfilms Black Widow, Morbius, Wonder Woman 1984 en zelfs Venom: Let There Be Carnage in de bioscoop moeten zien en was het uitkijken nu naar Eternals en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nu het nieuws rond de films een beetje opdroogt, zijn er veel geruchten.

Een nieuw gerucht is dat Marvel Studios en Sony Pictures zouden praten over een teamup-film met Tom Hollands Peter Parker a.k.a. Spider-Man en Ryan Reynolds' Wade Wilson a.k.a. Deadpool. Alles kan uiteraard, maar dit heeft een vooralsnog een korrel zout nodig.

Commercieel goud
Volgens geruchtenfabriek Mikey Sutton zou er gekeken worden hoe de beide Marvel-helden een maf avontuur zouden kunnen beleven. In de comics komen Spider-Man en Deadpool elkaar overigens vaker tegen.

"Sony en Disney zien komisch en commercieel goud in het verbinden van Tom Hollands Spider-Man aan Ryan Reynolds' Deadpool; in feite wordt daar misschien zelfs meer op geanticipeerd dan dat Reynolds het scherm deelt met Hugh Jackmans Wolverine. Nu Spider-Man 3 de donkerste van de MCU's Spidey-films wordt, zou zo'n film de hilarische antithese zijn," aldus Sutton.

NieuwsFilm

meest populair