Rampenfilm 'Greenland' met Gerard Butler dit jaar nog thuis te bekijken

Rampenfilm 'Greenland' met Gerard Butler dit jaar nog thuis te bekijken

Beleef de spectaculaire actie middenin je huiskamer!

Greenland, de nieuwste titel van Gerard Butler, verscheen de afgelopen maanden in 24 landen met succes op het witte doek. Nederland zat hier helaas niet bij, maar nu is er goed nieuws.

[CORRECTIE] Vanaf december zal de film voor alle nieuwsgierigen beschikbaar komen op zowel (Blu-Ray)-DVD als op Amerikaanse video-on-demand kanalen voor de prijs van $19,99 voor een periode van 48 uur.

Een strategische zet van de distributeur, want er werd in de theaters al meer dan $45 miljoen dollar verdiend tegenover een productiebudget van slechts $35 miljoen dollar. Tel daar de aanstaande thuisverkopen bij op en dan zou de rampenfilm wel eens een bescheiden hit kunnen worden in het rampjaar waar veel andere films worstelen op weg naar het publiek.

Het einde is weer eens nabij
In Greenland strijdt een gezin om te overleven tijdens een cataclysmische natuurramp (lees: een komeet die de hele planeet zal slachten). Terwijl de tijd wegtikt, beginnen zij aan gevaarlijke reis naar hun enige redding, een bunker in Groenland. Maar zij zijn natuurlijk niet de enigen die vluchten...

NieuwsFilm

meest populair