Algemeen

Rampenfilm 'Greenland' met Gerard Butler dit jaar nog thuis te bekijken

Beleef de spectaculaire actie middenin je huiskamer!

door Arjen Rooseboom om 09:29 in Algemeen
Greenland, de nieuwste titel van Gerard Butler, verscheen de afgelopen maanden in 24 landen met succes op het witte doek. Nederland zat hier helaas niet bij, maar nu is er goed nieuws.

[CORRECTIE] Vanaf december zal de film voor alle nieuwsgierigen beschikbaar komen op zowel (Blu-Ray)-DVD als op Amerikaanse video-on-demand kanalen voor de prijs van $19,99 voor een periode van 48 uur.

Een strategische zet van de distributeur, want er werd in de theaters al meer dan $45 miljoen dollar verdiend tegenover een productiebudget van slechts $35 miljoen dollar. Tel daar de aanstaande thuisverkopen bij op en dan zou de rampenfilm wel eens een bescheiden hit kunnen worden in het rampjaar waar veel andere films worstelen op weg naar het publiek.

Het einde is weer eens nabij
In Greenland strijdt een gezin om te overleven tijdens een cataclysmische natuurramp (lees: een komeet die de hele planeet zal slachten). Terwijl de tijd wegtikt, beginnen zij aan gevaarlijke reis naar hun enige redding, een bunker in Groenland. Maar zij zijn natuurlijk niet de enigen die vluchten...

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Greenland was ok , de focus lag deze keer wel meer op de personages dan op het rampengehalte maar deze is in elk geval stukken beter dan de vorige rampenfilm van Butler (geostorm).
Ik zou er in elk geval geen 20 euro voor betalen om thuis te bekijken.

Civilian Supreme

Avatar

35 miljoen dollar, dat is voor hedendaagse begrippen echt weinig.

elvis77

Avatar

komt deze ook op 4k

Bobby Z

Avatar

echt genoten van deze film

NieuwsFilm

meest populair