Netflix stopt met zijn gratis proefperiode in de VS: Nederland hierna?

Netflix stopt met zijn gratis proefperiode in de VS: Nederland hierna?

Voorlopig alleen in de Verenigde Staten.

Netflix stopt in elk geval in de Verenigde Staten met zijn proefperiode van 30 dagen. Sinds de streamingdienst beschikbaar is, kunnen geïnteresseerden al gedurende een gratis proefperiode van 30 dagen gebruik maken van de streamingdienst.

Maar daar komt nu dus een einde aan. Net als concurrent Disney+ stopt Netflix nu ook met de gratis proefperiode. "We kijken naar andere marketingacties in de Verenigde Staten om nieuwe leden aan te trekken en hen een geweldige Netflix-ervaring te bieden", vertelt een woordvoerder aan Variety.

Watch free
Ter compensatie heeft Netflix natuurlijk al de Watch Free-functie. Die maakt het mogelijk om gratis een paar afleveringen van Original-series en Original-films te bekijken. Zo kan je nu Bird Box en Murder Mystery, twee van de meest populaire films uit de geschiedenis van Netflix bekijken.

Ook kan je de eerste aflevering van series als Stranger Things en Grace and Frankie, evenals Our Planet, streamen. Er zijn dus genoeg manieren om een beetje te 'proeven' van Netflix, voordat je een abonnement neemt.

NieuwsFilm

meest populair