Eerste trailer 'Monster Hunter' met ENORME monsters!

Eerste trailer 'Monster Hunter' met ENORME monsters!

Milla Jovovich vs. een heel leger grote monsters.

De afgelopen dagen zagen we al heel wat beelden van grote monsters uit de aankomende monsterfilm Monster Hunter van regisseur Paul W.S. Anderson en filmstudio Sony Pictures. Nu is er de complete trailer en deze geeft zijn monsters wel prijs!

Het is actrice Milla Jovovich (Resident Evil) die opnieuw de hoofdrol vervult in een film van haar echtgenoot Anderson. Ze speelt de rol van luitenant Artemis. Samen met haar loyale soldaten belandt ze in een andere wereld vol brute monsters. De gevolgen worden hieronder geteased.


Hieronder ook een alternatieve versie van de trailer, met ook andere beelden en een intro voor de Nederlandse kijkers!


Nieuwe gameverfilming!
In de beelden zien we ook de Thaise martial arts legende Tony Jaa (xXx: Return of Xander Cage) als The Hunter en ook Ron Perlman heeft een rol als Admiral. De personages zijn uiteindelijk allemaal ondergeschikt aan de monstergevechten in deze gameverfilming gebaseerd op de spellen van Capcom.

Op 3 december moet Monster Hunter in première gaan in de Nederlandse bioscoopzalen en vanaf dan zien we hoe de mensen met man en macht een weg naar huis willen vinden en bovenal proberen te overleven!

NieuwsFilm

meest populair