Video

Blaas in je flesje... Trailer 'The Empty Man'

De verfilming van de bekende graphic novel.

door Bram de Groot om 12:58 in Video
Voor wie fan is van de graphic novel 'The Empty Man' van Boom! Studios kijkt ongetwijfeld uit naar de verfilming die eigenlijk al eerder dit jaar zou verschijnen. Een Nederlandse verschijningsdatum heeft de film nog niet, maar in de States debuteert de horrorfilm nog deze maand.

In The Empty Man, die maar liefst 137 minuten duurt, was de voormalige agent James Lasombra ooit getuige van de gruwelijke dood van zijn vrouw en zoon. Jaren later doet hij onderzoek naar een vermist meisje en stuit daarbij op een geheim genootschap dat een angstwekkende bovennatuurlijke wezen naar de aarde probeert te krijgen.

Eerste trailer The Empty Man
Hieronder zie je de eerste beelden uit de film van de verder niet echt bekende videoclip-regisseur David Prior. Er zijn rollen voor onder meer James Badge Dale, Stephen Root en Joel Courtney. In de States verschijnt de film volgende week in de bioscopen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Dus... als ik het goed begrijp blaast er iemand op zijn flesje en noemt men hem naderhand "The Empty Man"? Dat ben ik ook als mijn vrouw 10 minuutjes op mijn flesje blaast...

Moviemagic

Avatar

Het is niet bepaald een origineel concept.

NieuwsFilm

meest populair