3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Leuke en gave films met een hoop epische actie.

Dol op films met een epische uitstraling? Op Netflix staan er voldoende en hieronder vind je drie van die films die vermakelijk kunnen zijn! Of denk jij er anders over?

Aquaman (2018)

Regie: James Wan | Hoofdrollen: Jason Momoa, Nicole Kidman, Amber Heard, Dolph Lundgren, Willem Dafoe, Patrick Wilson

De financieel succesvolste film uit het DC Extended Universe staat nu ook op Netflix en daarin zien we uiteraard een solo-avontuur van de gelijknamige superheld van acteur Jason Momoa. Hij neemt het op tegen andere krachtige onderwaterfiguren. In 2022 moet het vervolg verschijnen en er zou zelfs een spin-off in de maak zijn rond The Trench.



Mortal Kombat (1995)

Regie: Paul W.S. Anderson | Hoofdrollen: Christopher Lambert, Cary-Hiroyuki Tagawa, Linden Ashby, Bridgette Wilson, Robin Shou

Vooralsnog staat er een nieuwe Mortal Kombat-film gepland voor januari 2021. In 1995 verscheen al een eerste verfilming van Resident Evil-regisseur Paul W.S. Anderson. Goed? Redelijk en zeker voor de liefhebbers van het spel. Financieel was het ook een succes. "Finish him!"



Hellboy: The Golden Army (2008)

Regie: Guillermo del Toro | Hoofdrollen: Ron Perlman, John Hurt, Luke Goss, Seth MacFarlane, Selma Blair, Doug Jones

Dit tweede deel in de nooit afgeronde Hellboy-trilogie van Guillermo del Toro is een prima en epischer vervolg op de eerste film. De recente reboot mag nog niet eens in de schaduw staan van wat Del Toro en acteur Ron Perlman lieten zien met deze fantasierijke films. Helaas staat het eerste deel nu niet op Netflix, de rebootpoging wel.



NieuwsFilm

meest populair