Algemeen

Gave fan-art stelt Mace Windu-terugkeer voor

Een fan maakte mooie concept art.

door Jim Pedd om 09:08 in Algemeen
We weten van Samuel L. Jackson dat hij dolgraag terug wil keren als Mace Windu. De acteur zou zelfs inzetten op een serie rond zijn personage, dat volgens de verhalen zijn val in Revenge of the Sith overleefd zou hebben.

Een Star Wars-fan maakte gave concept art en plaatste dat op Instagram. De illustratie laat een andere acteur dan Jackson zien als Mace Windu. Hij is duidelijk klaar voor de aanval en heeft zijn lichtzwaard klaar om te vechten tegen een onbekende vijand met een rood lichtzwaard. Op de achtergrond zie je ook een TIE fighter.

Keert hij terug?
Het lijkt er in Revenge of the Sith op dat Mace Windu om het leven komt. Maar omdat zijn lichaam nooit gevonden is, speculeren fans al sinds de film in 2005 uitkwam dat hij nog leeft. Ze worden daarin gevoed door Jackson zelf, die vaker nadruk legt op de mogelijkheid dat Windu overleefd heeft. Op onderstaande concept art zou Windu gespeeld kunnen worden door William Jackson Harper.

Dit bericht bekijken op Instagram

@williamjacksonharper as young Mace Windu!! _____ It is rumored that a young Mace Windu project is in development for a @disneyplus series. Reportedly the project will dive into the origin of the fan favorite character and focus on a younger version of Mace. @samuelljackson will return for select scenes but with majority of the show focusing on the younger version, a new actor will take over the role. But who? I think @nbcthegoodplace William Jackson Harper would be a solid pick. He has the acting ability and even resembles Sam Jackson. What do you think? #yayornay #macewindu #samuelljackson #williamjacksonharper #starwars #disneyplus #fanart #lucasfilm #rumormill #bepositive #alwaysapex

Een bericht gedeeld door ApexForm (@apexform) opMace Windu is een gave held, wiens verhaal in diverse Star Wars-media uitgediept is. Hij ziet 'breekpunten' in de Force, die hem extra bedreven maken in gevechten. Bovendien gebruikt hij een paars lichtzwaard en beheerst hij Vaapad, een heel nieuwe vorm van vechten met lichtzwaarden.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Heeft Sam Jackson weer zitten photoshoppen?

Artificialis

Avatar

Het zou mij zeer blij maken als ze hem een rol in de Obi-Wan Kenobi serie zouden geven. Ik zie ook graag een rol voor Yoda weggelegd. Maar ik vrees dat de grootschaligheid van de prequels zal worden ingeruild voor kleine flutverhaaltjes op Tatooine.

Sunspot

Avatar

Zou zo vet zijn om hem weer te zien!

1 van de vetste karakters in SW

NieuwsFilm

meest populair