'Star Trek' moet een 'Unification' worden

'Star Trek' moet een 'Unification' worden

De films en series moeten meer een eenheid worden.

De afgelopen jaren zijn er hoogte- en dieptepunten in de Star Trek-franchise. Er verschenen drie toch best succesvolle films en er was zelfs het plan dat Quentin Tarantino een R-rated Star Trek-film zou maken. Nu staan alle filmplannen nu in de ijstkast, mede door de successen op het kleine scherm.

De serie Star Trek: Discovery, die in Nederland op Netflix te volgen is, trapte een hele reeks nieuwe projecten af. Alex Kurtzman, hoofd van de tv-divisie van Star Trek, wil meer eenheid in de tv- en filmwereld. Dit zei hij tegenover SFX magazine.

"Ik ben er momenteel niet bij betrokken," zegt Kurtzman over zijn rol bij de films. "Ik weet niet waar die heen gaat. Eerlijk gezegd heb ik mijn handen helemaal vol. Na twee van die films te hebben gemaakt, hield ik zo veel van ze. Ik zou heel graag continuïteit en 'Unification' zien in de films en de tv-kant, omdat ik denk dat het goed is voor Star Trek. Dat kan op verschillende manieren worden gedaan."

"Star Trek Unification Universe"
En zo lijkt Kurtzman te zinspelen op een soort van groter universum zoals dat ook gebeurt bij Star Wars, Marvel en DC. Het zou zeker een optie kunnen zijn, maar of dat gaat gebeuren? Op dit moment zijn er dus nog geen plannen.

NieuwsFilm

meest populair