Video

Gloednieuwe trailer maakt van 'Alien' een moderne blockbuster

Na de moderne trailer voor Training Day nu ook zo'n versie voor Alien.

door Bram de Groot om 06:00 in Video
Even geleden zagen we al de "Modern Trailer" voor de misdaadfilm Training Day uit 2001 en nu hebben we een vergelijkbare trailer voor de sciencefictionhorrorfilm Alien uit 1979. Erg knap gemaakt weer, aangezien vanaf de eerste tel duidelijk is dat dit zo een trailer anno 2020 zou kunnen zijn voor een nieuwe (bioscoop)film.

De film Alien is de baanbrekende film van Ridley Scott waarin met name actrice Sigourney Weaver kennismaakt met het buitenaardse wezen Xenomorph dat korte metten maakt met de bemanning van de Nostromo.

Moderne trailer Alien
De onderstaande moderne trailer is gemaakt voor de release van de film op HBO Max, de streamingdienst die eerder dit jaar in de States van start ging. Waarschijnlijk komt deze dienst in 2021 naar Nederland.


Op HBO Max van WarnerMedia staan films en series van Warner Bros. en Universal Pictures en 20th Century Studios. De content van de laatste twee studios verdwijnt per 2022 naar concurrerende diensten van Disney en Universal. Content van HBO, The CW en nog veel meer zenders ontbreekt uiteraard niet.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Dit is misschien iets meer een trailer van deze tijd maar de kracht is de film zelf. Alien is gewoon een tijdloze film.

Hiss

Avatar

Dit is geen trailer; dit is bijna de hele film teruggebracht tot 2 minuten. Als onder modern verstaan wordt dat iedere opbouw van spanning eruit gesloopt wordt, dan houd ik niet van modern. Het is een hele slechte trailer die afbreuk doet aan de film.

starbass

Avatar

Waardeloze trailer indferdaad, geeft veeeeeeeeel te veel weg (vzelfs meer dan je tegenwoordig in trailers ziet.)

Chris23

Avatar

"Dit is geen trailer; dit is bijna de hele film teruggebracht tot 2 minuten"

De hele film terug gebracht tot 2 minuten is toch precies de definitie van moderne trailers?

NieuwsFilm

meest populair