Algemeen

Gerucht: Depp en Heard niet 100% zeker in 'Fantastic Beasts 3' en 'Aquaman 2'

Warner Bros. zou voorzichtig zijn met de acteurs.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het lijkt er verdacht veel op dat Johnny Depp terugkeert voor Fantastic Beasts 3 en Amber Heard gewoon haar aandeel opneemt voor Aquaman 2. Maar of ze (veel) te zien zijn in de films, valt te betwijfelen.

In een nieuw bericht van Hollywood-insider Grace Randolph meldt zij dat de acteurs gewoon hun aandeel opnemen, maar dat Warner Bros. de actualiteit goed in de gaten houdt en mogelijk besluit om hun aandelen in de films te verkleinen. Depp speelt in de Fantastic Beasts-reeks de rol van Gellert Grindelwald en Heard vult in de DC-film de rol van Mera in.

Ezra Miller ook terug
Randolph meldt tevens dat Ezra Miller gewoon weer te zien is als Credence Barebone in Fantastic Beasts 3. De acteur kwam recent in het nieuws na een video waarop lijkt dat hij een vrouw wurgt. Als laatste meldt Randolph dat er ook een nieuw vrouwelijk personage te zien zal zijn in Aquaman 2.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Luizelgespuizel

Avatar

Grootste teleurstelling van Fantastic beasts was de Johnny Depp reveal.

kokosnoot

Avatar

Ik vond Depp prima in Fantastic beasts II zou hem graag terug zien in deel III

Master Of Films

Avatar

Grootste teleurstelling van Fantastic Beasts 2 was het 2e deel van Fantastic Beasts, maar ik vond Depp prima in Fear and Loathing in Las Vegas.

Luizelgespuizel

Avatar

Colin Farrell >>> anyday over Johnny Depp van nu.

NieuwsFilm

meest populair