Rian Johnson eert Carrie Fisher met nieuwe foto 'Star Wars: The Last Jedi'

Een nieuw beeld vanaf de set.

Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi was de allerlaatste film waarin Carrie Fisher in leven speelde. De actrice overleed namelijk in 2016. Regisseur Johnson eerde de actrice recent met een nieuwe foto.

"Was mijn kast aan het opruimen en trof daar mijn The Last Jedi-notitieboeken aan. Geweldig om er doorheen te bladeren. En als bonus vond ik een paar polaroids tussen de pagina's", aldus Johnson bij de foto. Daarop zie je Carrie Fisher staan, een nieuw beeld van de actrice dus.

Grote impact
Carrie Fishers Leia Organa voelde wat ondergesneeuwd in de vervolgtrilogie van Star Wars. Enkel in The Last Jedi had ze een grote rol. Eigenlijk was het de bedoeling dat [film=]The Rise of Skywalker[/film] haar een echt grote rol had gegeven, maar helaas ging dat door haar overlijden niet. Wel kon gebruik gemaakt worden van stock-footage, waarmee ze haar toch een kleine aanwezigheid konden geven.

Uiteindelijk was Leia wel cruciaal voor het plot, aangezien het haar overlijden was dat haar zoon Kylo Ren deed kiezen van het licht.



NieuwsFilm

meest populair