Algemeen

Rian Johnson eert Carrie Fisher met nieuwe foto 'Star Wars: The Last Jedi'

Een nieuw beeld vanaf de set.

door Jim Pedd om 13:59 in Algemeen
Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi was de allerlaatste film waarin Carrie Fisher in leven speelde. De actrice overleed namelijk in 2016. Regisseur Johnson eerde de actrice recent met een nieuwe foto.

"Was mijn kast aan het opruimen en trof daar mijn The Last Jedi-notitieboeken aan. Geweldig om er doorheen te bladeren. En als bonus vond ik een paar polaroids tussen de pagina's", aldus Johnson bij de foto. Daarop zie je Carrie Fisher staan, een nieuw beeld van de actrice dus.

Grote impact
Carrie Fishers Leia Organa voelde wat ondergesneeuwd in de vervolgtrilogie van Star Wars. Enkel in The Last Jedi had ze een grote rol. Eigenlijk was het de bedoeling dat [film=]The Rise of Skywalker[/film] haar een echt grote rol had gegeven, maar helaas ging dat door haar overlijden niet. Wel kon gebruik gemaakt worden van stock-footage, waarmee ze haar toch een kleine aanwezigheid konden geven.

Uiteindelijk was Leia wel cruciaal voor het plot, aangezien het haar overlijden was dat haar zoon Kylo Ren deed kiezen van het licht.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Vind The Last Jedi denk wel het beste deel van de Sequel trilogie.

Onderdoor

Avatar

.............fuck you Rian

horizon

Avatar

TLJ de beste film in verkeerde franchise. Of de verkeerde film in de beste franchise.

SteefL

Avatar

TLJ is geen slechte film op zichzelf staand, maar in de trilogie (die nauwelijks een trilogie is) is het een verwarrend gedrocht welke alle boeiende mysterie uit TFA compleet weg haalde

NieuwsFilm