Kurt Russell terug als de kerstman in 'The Christmas Chronicles 2'-trailer!

Kurt Russell terug als de kerstman in 'The Christmas Chronicles 2'-trailer!

Netflix komt met een vervolg op de razend populaire kerstfilm.

Eind 2018 verblijdde Netflix gezinnen wereldwijd met kerstfilm The Christmas Chronicles, waarin we niemand minder dan Kurt Russell zagen als Santa Claus. Die film eindigde met de introductie van Goldie Hawn (Russells echtgenote) als Mrs. Claus. In het vervolg, The Christmas Chronicles 2, zijn ze beiden weer van de partij om kerstmis opnieuw te redden.

De film speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. We zien hoe de familie Claus wordt herenigd met Kate (Darby Camp), die wordt vergezeld door de zoon (Jahzir Bruno) van haar moeders nieuwe vriend (Tyrese Gibson). Kate is niet blij met deze nieuwe vriend, maar moet dat probleem terzijde schuiven als ze erachter komt dat een onruststoker genaamd Belsnickel (Julian Dennison) er alles aan doet om de Noordpool te vernietigen.

In goede handen
De regie van The Christmas Chronicles is in handen van Chris Columbus, die we natuurlijk kennen van kerstklassieker Home Alone. De eerste film was een groot succes voor Netflix, dus ze hopen natuurlijk op net zo'n grote hit in de komende kerstperiode.

The Christmas Chronicles 2 is vanaf 25 november a.s. te streamen via Netflix.



NieuwsFilm

meest populair