Video

Kurt Russell terug als de kerstman in 'The Christmas Chronicles 2'-trailer!

Netflix komt met een vervolg op de razend populaire kerstfilm.

door Zilko Tarici om 09:53 in Video
Eind 2018 verblijdde Netflix gezinnen wereldwijd met kerstfilm The Christmas Chronicles, waarin we niemand minder dan Kurt Russell zagen als Santa Claus. Die film eindigde met de introductie van Goldie Hawn (Russells echtgenote) als Mrs. Claus. In het vervolg, The Christmas Chronicles 2, zijn ze beiden weer van de partij om kerstmis opnieuw te redden.

De film speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. We zien hoe de familie Claus wordt herenigd met Kate (Darby Camp), die wordt vergezeld door de zoon (Jahzir Bruno) van haar moeders nieuwe vriend (Tyrese Gibson). Kate is niet blij met deze nieuwe vriend, maar moet dat probleem terzijde schuiven als ze erachter komt dat een onruststoker genaamd Belsnickel (Julian Dennison) er alles aan doet om de Noordpool te vernietigen.

In goede handen
De regie van The Christmas Chronicles is in handen van Chris Columbus, die we natuurlijk kennen van kerstklassieker Home Alone. De eerste film was een groot succes voor Netflix, dus ze hopen natuurlijk op net zo'n grote hit in de komende kerstperiode.

The Christmas Chronicles 2 is vanaf 25 november a.s. te streamen via Netflix.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik weet al wat ik ga kijken met Kerstmis

Sunspot

Avatar

Even onthouden, sowieso eerst deel 1 kijken

Master Of Films

Avatar

Tja Kurt Russell & Goldie Hawn. Gouden koppel. Smiley face
Sowieso vond ik The Christmas Chronicles een aardige kerstfilm, mede dankzij Kurt Russell.

Decepticon

Avatar

Ziet er weer leuk uit, maar ziet er dit keer wel heel duur uit, heel veel cgi. Kan me niet herinneren dat de eerste film zoveel cgi had.
Ga de eerste film ook sowieso eerst weer even kijken, die was hartstikke leuk. Kurt Russel en Goldie Hawn zijn altijd goed.

CBproducer

Avatar

1 was een Topfilm, en dat word 2 ook! dat kan niet missen met Chris Columbus als regiseur, de meester van de familiefilms (Home Alone 1+2, Harry Potter 1+2, The Goonies, Pixels etc..)
kan niet wachten.

NieuwsFilm

meest populair