Algemeen

'Paranormal Activity 7' moet originele hoofdrolspeelster terugbrengen

Haar personage Katie (jong/oud) kwam vooralsnog in alle delen voor...

door Arjen Rooseboom om 12:12 in Algemeen
Met The Ghost Dimension (2015) leek de cirkel in de immer succesvolle Paranormal Activity-reeks mooi afgerond. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan (zeker bij een found-footage-franchise als deze die telkens voor een appel en een ei gemaakt wordt).

Vorig jaar kwam de aankondiging van een zevende deel. Aangezien alles dus toch weer opengebroken gaat worden, vragen fans vragen zich nu af of het verhaal van 'leading lady' van het eerste uur, Katie Featherston, ook nog verlengd wordt. Producent Jason Blum gaf als volgt antwoord:

"We gaan de film maken en zijn hem momenteel aan het ontwikkelen. We hebben het over verschillende dingen, maar ik zal je dit vertellen: Ik zou haar graag terug willen brengen, want ze is een geweldige actrice en een oude vriendin, dus ik hoop echt dat we haar terug kunnen halen".

Kassa!
Featherson speelde tot nu toe in 5 van de 6 films (hoewel haar personage Katie in alle delen voorkwam, hetzij enkel als klein meisje in de laatste) en groeide uit van slachtoffer die door een demon bezeten raakte tot de overkoepelende schurk. De 6 films brachten in totaal $890 miljoen dollar op en kostten bij elkaar slechts $28 miljoen dollar om te maken.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair