Algemeen

Nu al opnames voor Taika Waititi's 'Star Wars'-film

Maar zonder cast en grote crew.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Behoorlijk onverwacht nieuws over Taika Waititi's Star Wars-film. De regisseur begint in januari 2021 met de opnames van Thor: Love and Thunder. Maar heeft voor die tijd iets te doen rond zijn Star Wars-film. In Schotland gaat hij wat dingen opnemen.

The Daily Record stelt dat er drie opnamedagen gepland staan in december. Het is niet de start van de productie met acteurs, filmsets en een volledige crew, maar waarschijnlijk een locatiescout en het zou kunnen dat er wat beelden geschoten worden voor bredere shots.

Wat gaat er gebeuren?
"Het is geweldig dat Star Wars heeft besloten om het adembenemende landschap van Schotland te gebruiken voor een paar eerste productieshots," lezen we op de site van The Daily Record (via Games Radar). "Het duurt door COVID nog enige jaren voordat we de film te zien krijgen, maar het is voor fans opwindend nieuws dat de bal al begonnen is te rollen voor deze hoog geanticipeerde film."

De opnames vinden plaats in de Highlands en richten zich op de heuvels en omliggende gebieden. "Waarschijnlijk is er een kleine crew en assistentregisseur die naar Schotland reizen voor wat opnames. Die duren drie dagen."

Waarschijnlijk zal Waititi direct na de opnames van Thor: Love and Thunder aan de slag gaan met zijn Star Wars-film. Die staat vermoedelijk gepland voor release in december 2023.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

"Nu al opnames"
"In december zal hij 3 dagen gaan opnemen"

Dus niet nu al. Kom op, dit is geen journalistiek

Xenolicker

Avatar

^ Ik wist niet eens (meer?) dat hij een Star Wars-film ging maken; voor mij is dit groot nieuws!

ThEnd

Avatar

Zelfde krant had in 2018 een vergelijkbaar bericht dat niet bleek te kloppen:

https://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/movies/star-war-new-trilogy-begin-12478698

Rob

Avatar

Waarom geen Thor musical, noemen we het Thor: Greased Lightnin'!
Of een rock-opera: Thor: Thunderstruck.

Master Of Films

Avatar

Sietzet "Dus niet nu al. Kom op, dit is geen journalistiek"
Laten we eerlijk wezen. Hier kom je niet voor filmnieuws waar journalistiek nog een puntje aan kan zuigen. Daar zijn andere filmsites voor, waar tevens geen aandacht wordt besteed aan speculatieve James Bond opvolgers. Laat staan de 5.000 MCU Spider-man 3 geruchten waarin 666 Spider-mans te zien zal zijn.
Je komt bij Filmtotaal voor de gezelligheid, te vinden bij de reacties. Smiley face

Xenolicker

Avatar

^ Rob > Thor The Thunder Tenor?!

Spider-fan

Avatar

Maar gaat hij er dan ook van die niet passende flauwe humor ingooien zoals aan het begin van The Last Jedi? Bij Marvel past dat wel, maar bij Star Wars duidelijk niet.

NieuwsFilm

meest populair