Nu al opnames voor Taika Waititi's 'Star Wars'-film

Nu al opnames voor Taika Waititi's 'Star Wars'-film

Maar zonder cast en grote crew.

Behoorlijk onverwacht nieuws over Taika Waititi's Star Wars-film. De regisseur begint in januari 2021 met de opnames van Thor: Love and Thunder. Maar heeft voor die tijd iets te doen rond zijn Star Wars-film. In Schotland gaat hij wat dingen opnemen.

The Daily Record stelt dat er drie opnamedagen gepland staan in december. Het is niet de start van de productie met acteurs, filmsets en een volledige crew, maar waarschijnlijk een locatiescout en het zou kunnen dat er wat beelden geschoten worden voor bredere shots.

Wat gaat er gebeuren?
"Het is geweldig dat Star Wars heeft besloten om het adembenemende landschap van Schotland te gebruiken voor een paar eerste productieshots," lezen we op de site van The Daily Record (via Games Radar). "Het duurt door COVID nog enige jaren voordat we de film te zien krijgen, maar het is voor fans opwindend nieuws dat de bal al begonnen is te rollen voor deze hoog geanticipeerde film."

De opnames vinden plaats in de Highlands en richten zich op de heuvels en omliggende gebieden. "Waarschijnlijk is er een kleine crew en assistentregisseur die naar Schotland reizen voor wat opnames. Die duren drie dagen."

Waarschijnlijk zal Waititi direct na de opnames van Thor: Love and Thunder aan de slag gaan met zijn Star Wars-film. Die staat vermoedelijk gepland voor release in december 2023.

NieuwsFilm

meest populair