Algemeen

Welk mysterieuze Marvel-film zou dit kunnen zijn?

Regisseur uit Puerto Rico zou met Marvel iets gaan doen.

door Bram de Groot om 09:03 in Algemeen
De kalender van Marvel Studios is bijzonder uitgebreid en de films en series die tot op heden een officiële datum in 2020, 2021 en 2022 hebben gekregen, zijn waarschijnlijk slechts een klein aantal van de producties die we nog gaan krijgen binnen het Marvel Cinematic Universe.

Nu is er een opvallende foto opgedoken van de nog redelijk onbekende regisseur Alejandra López uit Puerto Rico, met name bekend van de goed ontvangen korte film The Blue Cape. Via Facebook liet ze weten dat ze op bezoek is bij Marvel en plaatste onderstaand - ondertussen verwijderd - bericht.


Een nieuwe Marvel-film (of serie)?
Nu is onduidelijk waarom López bij Marvel was, maar er is nu speculatie dat ze een ontmoeting heeft gehad bij Marvel voor een nieuwe bioscoopfilm of serie voor op Disney+. De geplande films hebben ondertussen al regisseurs, dus het zou moeten gaan om Blade of bijvoorbeeld de X-Men en Fantastic Four reboots. Al lijkt een onthulling op korte termijn voor die films onwaarschijnlijk.

Uiteraard bestaat ook de kans dat ze een onaangekondigde regisseur is voor één van de vele Marvel-series die op Disney+ gaan verschijnen, zoals Moon Knight en She-Hulk. Waarschijnlijk krijgen we snel meer duidelijkheid.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Het lijkt eerder alsof ze in een geheime kamer een soort screening krijgt.. Raar beeld als je er goed naar kijkt.

Master Of Films

Avatar

López met een mondmasker....het lijkt alsof ze een auditie doet voor Kitana, Mileena, Jade, Skarlet of Frost. Smiley face

Gigan72

Avatar

Of ze speelt sub-zero in de nieuwe Mortal Kombat.

Gigan72

Avatar

Of ze speelt sub-zero in de nieuwe Mortal Kombat.

horizon

Avatar

Of ze gaat 1 aflevering in een seizoen van iets regisseren.

Mothercopper

Avatar

De nieuwe film gaat heten: the age of Transgenders: a diverse trilogy

Angelo1979

Avatar

Backroom casting voor
een porno?

NieuwsFilm

meest populair