Welk mysterieuze Marvel-film zou dit kunnen zijn?

Welk mysterieuze Marvel-film zou dit kunnen zijn?

Regisseur uit Puerto Rico zou met Marvel iets gaan doen.

De kalender van Marvel Studios is bijzonder uitgebreid en de films en series die tot op heden een officiële datum in 2020, 2021 en 2022 hebben gekregen, zijn waarschijnlijk slechts een klein aantal van de producties die we nog gaan krijgen binnen het Marvel Cinematic Universe.

Nu is er een opvallende foto opgedoken van de nog redelijk onbekende regisseur Alejandra López uit Puerto Rico, met name bekend van de goed ontvangen korte film The Blue Cape. Via Facebook liet ze weten dat ze op bezoek is bij Marvel en plaatste onderstaand - ondertussen verwijderd - bericht.

Bekijk de afbeelding
Een nieuwe Marvel-film (of serie)?
Nu is onduidelijk waarom López bij Marvel was, maar er is nu speculatie dat ze een ontmoeting heeft gehad bij Marvel voor een nieuwe bioscoopfilm of serie voor op Disney+. De geplande films hebben ondertussen al regisseurs, dus het zou moeten gaan om Blade of bijvoorbeeld de X-Men en Fantastic Four reboots. Al lijkt een onthulling op korte termijn voor die films onwaarschijnlijk.

Uiteraard bestaat ook de kans dat ze een onaangekondigde regisseur is voor één van de vele Marvel-series die op Disney+ gaan verschijnen, zoals Moon Knight en She-Hulk. Waarschijnlijk krijgen we snel meer duidelijkheid.

NieuwsFilm

meest populair