Algemeen

Vin Diesel maakt opvallende carrièreswitch door filmmalaise

Acteur baalt van productieproblemen en vindt nieuwe uitdaging.

door Bram de Groot om 12:51 in Algemeen
Eerder dit jaar had Vin Diesel weer de nodige snelle auto's moeten besturen en pakkende oneliners over het witte doek moeten smijten, uiteraard in Fast & Furious 9. Dit ging niet door en Diesel heeft dit jaar geen film opgenomen.

Via een bericht op Instagram laat Diesel weten daarom vanaf heden in te zetten op een nieuwe uitdaging: zingen! "Jullie weten allemaal hoe diep ik ga voor de films die ik maak... Dit jaar was er geen filmproductie. Een artiest moet een creatieve uitlaatklep hebben..." meldt Diesel die eerder dit jaar het nummer "Feel Like I Do" met Kygo presenteerde.


Diesel gaat meer muziek maken
En Diesel voegt eraan toe: Jij die mijn Facebook-pagina naar de 100 miljoen bracht, jij die me altijd hebt aangemoedigd om uit mijn comfortzone te stappen. Jij heb mij gered, want ik heb dit jaar muziek kunnen maken!!! Ik zal altijd van je houden. 10 dagen tot de volgende single!"

Als we kijken op zijn IMDb-pagina dan wordt duidelijk dat Diesel vijf films op stapel heeft staan met twee Fast & Furious-films, de tweede Avatar, de derde Guardians of the Galaxy en een nieuwe Riddick-film. Tot die tijd dus Diesel in de muziek!8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Niet geheel toevallig, aangezien de Fast and Furious hoofdreeks gaat stoppen. Nog 3 F&F delen in de hoofdreeks te gaan.

Master Of Films

Avatar

Ondertussen heeft Pathé een nieuwe service. Pathé Delivery, dat gewoon Uber Eats nadoet. Maar dan voor de popcorn en nacho’s. Kortom. Bioscoopsnacks aan huis.

SeanDeNiro

Avatar

Kleutermuziek met autotune. Een 1 voor de moeite.

Indy5

Avatar

Bagger.

Wilskracht

Avatar

Deze carriereswitch heeft geen grote gevolgen voor de filmwereld, omdat Pitbull naar het schijnt films gaat maken. Dan is alles weer in evenwicht

Sunspot

Avatar

haha, hoorde het laatst nog, vaag nummer, klonk niet goed.

Huh, komt er nog een Riddick aan Smiley face

Crush

Avatar

Vooral blij met een nieuwe Riddick.

Draven

Avatar

Van danser naar filmster naar "zanger".

NieuwsFilm

meest populair