Vin Diesel maakt opvallende carrièreswitch door filmmalaise

Vin Diesel maakt opvallende carrièreswitch door filmmalaise

Acteur baalt van productieproblemen en vindt nieuwe uitdaging.

Eerder dit jaar had Vin Diesel weer de nodige snelle auto's moeten besturen en pakkende oneliners over het witte doek moeten smijten, uiteraard in Fast & Furious 9. Dit ging niet door en Diesel heeft dit jaar geen film opgenomen.

Via een bericht op Instagram laat Diesel weten daarom vanaf heden in te zetten op een nieuwe uitdaging: zingen! "Jullie weten allemaal hoe diep ik ga voor de films die ik maak... Dit jaar was er geen filmproductie. Een artiest moet een creatieve uitlaatklep hebben..." meldt Diesel die eerder dit jaar het nummer "Feel Like I Do" met Kygo presenteerde.


Diesel gaat meer muziek maken
En Diesel voegt eraan toe: Jij die mijn Facebook-pagina naar de 100 miljoen bracht, jij die me altijd hebt aangemoedigd om uit mijn comfortzone te stappen. Jij heb mij gered, want ik heb dit jaar muziek kunnen maken!!! Ik zal altijd van je houden. 10 dagen tot de volgende single!"

Als we kijken op zijn IMDb-pagina dan wordt duidelijk dat Diesel vijf films op stapel heeft staan met twee Fast & Furious-films, de tweede Avatar, de derde Guardians of the Galaxy en een nieuwe Riddick-film. Tot die tijd dus Diesel in de muziek!



NieuwsFilm

meest populair