Algemeen

Officiële 'Fast & Furious'-reeks stopt toch niet na deel 10

Goh, wat een verrassing...

door Arjen Rooseboom om 17:46 in Algemeen
Het was een tijdje bekend dat de geldmachine serie Fast & Furious ten einde zou komen met een definitieve tiende film, waarna onder andere spin-offs het in de toekomst moeten gaan overnemen.

Eentje hebben we vorig jaar al gehad met Hobbs & Shaw (waarvan het vervolg inmiddels aangekondigd is), maar de officiële verhaallijn wordt ook nog wat verder gerekt met een elfde hoofdstuk.

Producent en hoofdrolspeler Vin Diesel opperde ooit om de laatste film in tweeën op te splitsen, dus daar zou het idee vandaan kunnen komen: "Het universum is zo rijk aan talent en verhalen. De studio verdient het vanwege hoeveel ze hierin hebben geïnvesteerd. En natuurlijk voor de fans willen we verder dat 'onze' wereld generaties lang doorgaat".

Justin Lin
Het lijkt erop dat Universal regisseur Justin Lin (verantwoordelijk voor deel 3 t/m 6) heeft overtuigd om deze gehele afronding voor zijn rekening te nemen. Maar van hem verschijnt volgend jaar eerst nog deeltje 9.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Nou.. talent.. talent... Ik ken talentvollere producties dan F&F. Snap dat de beste man inmiddels zo in een F&F-wereld leeft zelf dat ie van geen ophouden weet. Is ook niet heel erg, want dan heeft de huidige generatie nu ook een versleten held in het vooruitzicht zoals onze generatie dat ook heeft met vechtmachine Seagal.

Indy5

Avatar

Wordt dus 3x overslaan , met elk deel meer wordt het steeds slechter / ongeloofwaardiger.

Master Of Films

Avatar

Rich Art "Nou.. talent.. talent... Ik ken talentvollere producties dan F&F. Snap dat de beste man inmiddels zo in een F&F-wereld leeft zelf dat ie van geen ophouden weet."
Ik hoef je niet te vertellen dat Vin Diesel geslaagd is voor zijn Hollywood Marketing opleiding aan de Universiteit van "Wij van WC-Eend". Daar waar ook Simon Kinberg, David Ayer e.v.a. hebben gestudeerd.

Daarnaast weet hij ook wel dat het een tijd van komen en gaan is. De eerste F&F stamt uit 2001. Sommige die hier op FT zitten waren nog niet eens geboren. Smiley face

Weliswaar gaat de hoofdreeks stoppen, maar de 50 F&F spin-offs nog niet Smiley face

Thiver

Avatar

Weet je nog dat Vin Diesel ooit bedankt voor zowel de tweede Fast & Furious als de tweede xXx, omdat hij niet te veel vast wilde zitten aan franchises? Nee? Vin Diesel ook niet.

Hyenas

Avatar

"I don't make movies. I make family" ---- Vin Diesel

reporterdavid91

Avatar

2001-2021... tien films, twintig jaar, einde aan maken?.... zit dat er in?...

GreenHornet

Avatar

Je mag nu je eigen popcorn meenemen naar Pathe.

Fluffer

Avatar

Tja kassa kassa , talent en verhalen hebben weinig te maken met deze onnozele filmreeks, maar ja zonder f&f stelt Diesels carrière niet veel voor.

KeesjeNL

Avatar

"Het universum is zo rijk aan talent en verhalen".


Die man heeft teveel xtc achter zijn ogen gespoten, knettergek is die vent..

NieuwsFilm