Celebrity

Chris Pratt wordt online afgemaakt: Robert Downey Jr. en Mark Ruffalo nemen het op voor hem op

De acteur ligt weer onder vuur.

door FilmTotaal om 12:53 in Celebrity
Het komt wel vaker voor dat Hollywood-bekendheden zich uitlaten over de politiek. Nu komen ook de Avengers weer bij elkaar, in de hoop Joe Biden in het Witte Huis te krijgen als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Chris Pratt ontbreekt echter en krijgt daarom flink wat kritiek te verduren, maar zijn collega's nemen het nu voor hem op.

Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow), Mark Ruffalo (Hulk), Don Cheadle (War Machine), Paul Rudd (Ant-Man), Zoe Saldana (Gamora) en de Russo broertjes, de regisseurs van o.a. Avengers: Endgame, zullen allen participeren aan het virtuele evenement, om zo Biden's campagne te helpen. Pratt, natuurlijk bekend van de Guardians of the Galaxy-films, ontbreekt echter en dit schoot de nodige mensen in het verkeerde keelgat.

Verdediging
Pratt heeft zich in het verleden wel al eerder over het politieke klimaat in Amerika uitgelaten, maar dit werd hem ook niet altijd in dank afgenomen. Sommige mensen verwachten nu dan weer dat de 41-jarige acteur zich achter Trump schaart, maar nu nemen Robert Downey Jr. en Mark Ruffalo het voor hem op met de onderstaande tweets.

Niet iedereen was hier echter van onder de indruk. Brie Larson kreeg namelijk online veel kritiek te verduren toen zij werd gecast als Captain Marvel, maar toen nam geen enkel Avengers-lid het voor haar op.

Ondanks het feit dat Pratt nog niet van zich heeft laten horen, neemt zijn vrouw, Katherine Schwarzenegger het wel voor hem op. Dit deed ze onder een bericht waarin gevraagd werd voor de favoriete Chris-acteur te stemmen (Hemsworth, Evans, Pine of Pratt, waarin Pratt veruit het laagste scoorde): ''We hoeven niet altijd zo gemeen te zijn, dat is zo ouderwets. Er is genoeg liefde om van iedereen te houden. Liefde is wat we allemaal nodig heb, niet hatelijke gevoelens. Laten we daar eens voor proberen te gaan''.

NieuwsFilm