Alle 127 Batmans zitten in 'The Flash' of...

Alle 127 Batmans zitten in 'The Flash' of...

Michael Keaton grapt over The Flash en vergeet echt te antwoorden.

Eerder dit jaar werd bekend dat The Flash zomaar de grootste film uit het DC Extended Universe kan worden. De film reist de kijker namelijk naar andere Universa binnen het DC Multiverse en dat zorgt ervoor dat we naar verwachting Michael Keatons Batman uit de films uit 1989 en 1991 te zien krijgen.

Tijdens Jimmy Kimmel Live sprak de gastheer met Keaton en hij reageerde op de berichten dat hij in 2022 terugkeert als de Dark Knight. "Ik kan niets bevestigen," antwoordde Keaton die wel toegaf dat hij in gesprek is om op te duiken in het DCEU. "Dus we hebben er gesprekken over zoals ze zeggen. We praten erover. We zullen zien of dat gebeurt."

Alle 127 Batmans terug!?
Keaton werd ook gevraagd of er een hele berg Batmans in de film zit, zoals Christian Bale, Val Kilmer en George Clooney. Daarop antwoordde hij niet, maar grapte wel: "Alle 127 Batmans. Ze zitten er allemaal in." Ook was hij duidelijk wie de beste Batman tot op heden is. Voor Keaton is er maar één antwoord: hijzelf! En daarin heeft hij misschien ook wel gelijk, of niet?

Andy Muschietti's The Flash staat gepland voor november 2022 en daarin zien we in ieder geval Ben Afflecks Bruce Wayne. En Keaton uiteraard ook.

NieuwsFilm

meest populair