Algemeen

Eerste officiële foto van Tom Holland in 'Uncharted'!

Tom Holland in de gameverfilming.

door Bram de Groot om 19:54 in Algemeen
Over de game Uncharted wil Hollywood al jaren een film maken en nu hebben we dan ook onze eerste foto van de held Nathan Drake die gespeeld wordt door Spider-Man-acteur Tom Holland. En zo zijn er meer details!

Via Instagram heeft Holland de eerste foto verspreid van zijn jonge versie van het avontuurlijke Drake-personage. De film is dan ook een prequel op de games. Zijn outfit heeft flink wat overeenkomsten met dat wat Drake aan had in de game Uncharted 3: Drake's Deception. In de film zal hij een mentor hebben: Victor Sullivan gespeeld door Mark Wahlberg.

Dit bericht bekijken op Instagram

It's nice to meet you, I'm Nate. #uncharted

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op


Originele Nathan Drake
En hieronder ook nog andere foto's die vandaag verschenen, met een ontmoeting tussen Holland en Nolan North, de eerste man die Nathan Drake in de games tot leven bracht. De foto werd gedeeld door computerspelontwikkelaar Naughty Dog.


En hieronder ook nog een aantal foto's vanaf de set van de film van Venom-regisseur Ruben Fleischer, die in juli 2021 op het witte doek moet verschijnen.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik vraag me toch af of dit echt iets kan worden. Van Ruben Fleischer vind ik alleen Gangster Squad echt goed; Zombieland 1 gaat nog wel, maar Double Tap was niet veel, humor werkte niet meer. En Venom ook al geen topper.

De schrijvers hebben wel de eerste Iron Man geschreven die erg goed was, maar hun andere werk is minder memorabel.

don lukas

Avatar

Istie alweer in zn arm geschoten?

RobzZ01

Avatar

Ruben Fletcher heeft prima films gemaakt. Maar daar blijft t wel: prima films. De Uncharted games zijn, vooral qua story telling, echt fantastische games. Gaat dit wel vertalen naar het witte doek? De game is praktisch al een film. Ik wil een Indiana Jones. Geen National Treasure.

shellghost

Avatar

Ik vind Venom een zeer geslaagde film. Ben zeer benieuwd naar bewegende beelden. Smiley face

Q Jones18

Avatar

Ziet er best goed uit

Mav Damian

Avatar

Again not impressed! Ruben Fleischer vind ik maar een matig regisseur!

Master Of Films

Avatar

Tegen de normies en mensen die een lage standaard vast houden. Sla deze film lekker over.
Uncharted 2: Among Thieves, dat is de Drake "film" die je moet zien. Met als bonus dat je Drake meeneemt in zijn avontuur.

Overlord

Avatar

Ben hier toch wel benieuwd naar. Avonturenfilms zijn vaak vermakelijk of het nu Indiana Jones, National treasure of bijv Jewel of the nile is. Uiteraard zijn er ook missers maar heb wel vertrouwen in de cast.

Master Of Films

Avatar

baron nostalgia "Als 2 druppels water"
Nope. Nathan Fillion is degene die het meest op Nathan Drake lijkt. Niet alleen bij naam Smiley face

Daarbij gaat het ook om de acteerstijl die bij een rol moet passen. En dat is niet altijd het geval (voorbeeldje: Brie Larson in haar Captain Marvel rol ).

Enfin, de Sony sukkels hebben de Fillion kans laten verprutsen. Smiley face
Dat schip is al gevaren.

JanKastanje

Avatar

@baron nostalgia

nee echt totaal niet

Spider-fan

Avatar

Mee eens wat gezegd wordt, dat de games praktisch al films zijn. Met name de laatste, A Thief's End, als je dat op de Pro speelt, is echt onwaarschijnlijk mooi. Het voelt alsof je in de beste, grootste avonturenfilm allertijden speelt, en de flashback levels met de jongere Nathan voegen ook erg veel toe. Ik moet nog zien dat een film daarbij in de buurt komt, met name ook omdat die niet de lengte van de game zal hebben. Een tv-serie lijkt beter misschien, maar dan wel een dure.

Angelo1979

Avatar

Ben het toch eens met
@Master Of Films.

Voor mij ook Nathan Fillion.
Lijkt als 2 druppels op Nate. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair