De nieuwe Captain America is bekend!

De nieuwe Captain America is bekend!

En het is een ander alter ego dan je denkt.

Aan het einde van Avengers: Endgame neemt Chris Evans' Steve Rogers / Captain America afscheid van het Marvel Cinematic Universe. Ondanks dat een terugkeer niet is uitgesloten, krijgen we in de nabije toekomst van dit filmuniversum een nieuwe personage als Captain America te zien. Let op: SPOILERS!

In Endgame was het nog Anthony Mackie's Sam Wilson / Falcon die het schild van Rogers kreeg en naar verwachting zouden de gebuertenissen daarna verder uitgewerkt worden in de Disney+ Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Nu lijkt dat toch iets anders uit te pakken.

De nieuwe Captain America
Via een gelekte foto van speelgoed blijkt dat in The Falcon and the Winter Soldier een nieuw personage de superheldennaam krijgt. Van acteur Wyatt Russell (The Woman in the Window, Overlord) was al bekend dat hij het personage John L. Walker zou gaan spelen, a.k.a. U.S. Agent. Maar dat hij ook echt de naam Captain America zou gaan dragen is toch een compleet nieuwe invalshoek.

Nu lijkt het er dus op een derde er met het schild vandoor gaat, mogelijk dus ook in andere series en films. Na een jarenlange discussie of het Falcon of Sebastian Stans Bucky / Winter Soldier zou worden, hebben we nu dus John L. Walker als Captain America.



NieuwsFilm

meest populair