Algemeen

De nieuwe Captain America is bekend!

En het is een ander alter ego dan je denkt.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Aan het einde van Avengers: Endgame neemt Chris Evans' Steve Rogers / Captain America afscheid van het Marvel Cinematic Universe. Ondanks dat een terugkeer niet is uitgesloten, krijgen we in de nabije toekomst van dit filmuniversum een nieuwe personage als Captain America te zien. Let op: SPOILERS!

In Endgame was het nog Anthony Mackie's Sam Wilson / Falcon die het schild van Rogers kreeg en naar verwachting zouden de gebuertenissen daarna verder uitgewerkt worden in de Disney+ Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Nu lijkt dat toch iets anders uit te pakken.

De nieuwe Captain America
Via een gelekte foto van speelgoed blijkt dat in The Falcon and the Winter Soldier een nieuw personage de superheldennaam krijgt. Van acteur Wyatt Russell (The Woman in the Window, Overlord) was al bekend dat hij het personage John L. Walker zou gaan spelen, a.k.a. U.S. Agent. Maar dat hij ook echt de naam Captain America zou gaan dragen is toch een compleet nieuwe invalshoek.

Nu lijkt het er dus op een derde er met het schild vandoor gaat, mogelijk dus ook in andere series en films. Na een jarenlange discussie of het Falcon of Sebastian Stans Bucky / Winter Soldier zou worden, hebben we nu dus John L. Walker als Captain America.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Dat Walker het schild draagt, is denk ik het gevolg van de Civil War n.a.v. de Sokovia Accords. Die wegen voor veel instanties nog zwaar denk ik.
En dat Walker Captain America genoemd wordt is te verwachten en is imo onvermijdelijk. Het is een symbolische naam, die ze in de tweede wereldoorlog ook aan Steve Rogers gegeven hebben. Om Amerikaanse soldaten moed en trots in te praten en aan te moedigen en om jonge Amerikanen enthousiast te maken hun land te dienen.

Ik ben benieuwd wat Walker als de nieuwe Cap een bad guy maakt. Wie of wat zit daar achter, bestaat er nog een vorm van Hydra?

Inartie

Avatar

Blanke acteur. Als Twitter dat maar goed vindt.

MR.nobody

Avatar

@Decepticon De Sokovia Accords Gelden na Endgame niet meer

GreenHornet

Avatar

Door BLM hebben ze blijkbaar de hele serie veranderd

Master Of Films

Avatar

Inartie "Blanke acteur. Als Twitter dat maar goed vindt."
Uiteraard kijken we hier niet van op....toch?

Niemand is meer veilig voor die hypocriete blauwe vinkjes. Eerst kreeg Chris Pratt de shit over zich heen, alleen maar omdat hij zich niet zo bezig houdt met de huidige politiek. Tegenover de vele MCU acteurs/actrices die Biden wel ondersteunen.

Mark Ruffalo, de meeste linkse van alle linkse, neemt het voor Pratt op...en jawel. De linkse achterban dreigt Mark op Twitter dat hij maar dood moet gaan.

Zoe Saldana neemt het ook op voor Pratt...en jawel. Die linkse ratten schelden Zoe uit met de N-woord.

Linkse MCU fans laten hun beste kant zien op Twitter. Dat Hollywoke moet gaan knielen voor gasten.

Decepticon

Avatar

@MR.nobody, jawel hoor. De serie The Falcon and the Winter Soldier is er voor de meer aardse problemen en veel mensen waaronder General Ross, zullen de tegenstanders van de Accords nog steeds als "afvalligen" zien. Waardoor Sam Wilson nogmaals zijn wings en ook Cap's shield weer moet inleveren.

kokosnoot

Avatar

Heeft hij ook het super soldier serum gehad anders vind ik het nog steeds geen echte Cap America. Maar gewoon een atleet met het schild en costuum (plus titel) van Cap Smiley face

NieuwsFilm

meest populair