Humor

Tony Stark wist allang van tijdreizen voor 'Avengers: Endgame'

Interessante onthulling in een boek over het Marvel Cinematic Universe.

door Jim Pedd om 22:30 in Humor
Voor zijn grote finale in Avengers: Endgame wist Tony Stark er al van dat er andere realiteiten bestonden. Tony ontdekte in die film een manier om terug in de tijd te reizen. Maar wat we niet hoorden in de film, is dat Tony een brief aan zijn vriend Bruce Banner schreef over andere dimensies.

Het boek The Wakanda Files omvat heel wat gave geheimen van het Marvel Cinematic Universe. Syfy Wire dook erin en kwam met een hele rits interessante onthullingen. Een daarvan is dat "Tony Stark er al bewust van was, zoals blijkt uit een bericht dat hij aan Bruce Banner stuurde, waarin hij schrijft over tijd-ruimte GPS."

Alternatieve realiteiten
"Tony schrijft dat het veranderen van gebeurtenissen uit het verleden nooit van invloed kan zijn op de continue loop. Het zou wel zorgen voor andere tijdlijnen. Waarop hij schrijft: 'Maar laten we er voor dit moment niet te veel mee bezig zijn toch? Een realiteit per keer. Voor onze eigen mentale gezondheid.'"

Bruce Banner krijgt later natuurlijk een les in alternatieve dimensies van de Ancient One. Die vertelt hem over afsplitsingen van de tijdlijn en hoe het ongeveer werkt.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aeon

Avatar

Makkelijke route zo echter in welke tijdlijn zit jouw bewustzijn dan?
En aangezien dat Loki een god is is zijn bewustzijn multidimensionaal?
In ieder geval je weet dat hij leeft

Xenolicker

Avatar

Vannacht reizen we allemaal ook weer naar een andere tijdlijn, namelijk de wintertijdlijn die een uurtje vroeger loopt dan de zomertijdlijn. Hou je stevig vast aan je bed, en draag een mondkapje!

NieuwsFilm

meest populair