Humor

'Fast & Furious' moet gaan tijdreizen

Na de ruimte moet de franchise het natuurlijk nog een tandje erger maken.

door Jim Pedd om 06:00 in Humor
Eerder deze maand hadden we interessant nieuws: er komt nog een elfde Fast & Furious-film, nadat we eerder gehoord hadden dat de franchise tot een einde zou komen met het tiende deel. Maar wat moet men doen om het een gaaf actiespektakel te maken? Screen Rant heeft een interessant stuk waarin gepleit wordt voor tijdreizen.

De franchise begon ooit als redelijk 'geloofwaardige' actiefranchise, maar is intussen behoorlijk gestoord geworden. Er zitten heel wat sci-fi elementen in de films. Maar volgens scenarioschrijver Chris Morgan zal de franchise nooit de volgende zaken bevatten: "de ruimte, tijdreizen en dinosaurussen".

De ruimte in
Fast & Furious 9 reist in elk geval de ruimte in. Dom Toretto en zijn crew zullen de ruimte in moeten met onbekende doeleinden. Daarmee is wat Screen Rant betreft, tijdreizen de volgende stap voor de reeks. Dat klinkt misschien gestoord, maar voor een franchise waarin de personages vaak op de vlucht zijn voor hun verleden, is het zo gek nog niet.

Volgens Screen Rant zou een time heist zelfs een ontzettend goede oplossing zijn voor de franchise, om terug te keren naar de roots. De franchise staat nu immers bekend om grootschalige actie - kijk maar naar de ruimtescène die eraan zit te komen - maar zou voor zijn laatste film misschien wel wat rustiger aan willen doen.

Tegelijk biedt een verhaallijn met tijdreizen de mogelijkheid om extra te kijken naar dat o-zo-belangrijke onderdeel van de filmfranchise: familie. Bovendien zal de franchise na de ruimte nog iets gekkers moeten bedenken. Op naar de dinosaurussen dan maar?

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair