Eerste setfoto 'Scream 5' toont de terugkeer van een oude bekende!

Eerste setfoto 'Scream 5' toont de terugkeer van een oude bekende!

In het vijfde deel wordt een groep nieuwkomers vergezeld door oude gedienden.

De opnames van Scream 5 zijn ondertussen begonnen in de Amerikaanse staat North Carolina, en dat betekent natuurlijk ook dat er setfoto's zullen lekken. Vandaag hebben we de eerste setfoto voor jullie, waarop niemand minder dan Courteney Cox opnieuw is te zien als journalist Gale Weathers.

Op de foto's zien we Cox in een rood mantelpakje, dat perfect past bij de stijl van het personage. Ook is aan de omringende crewleden met mondmasker duidelijk te zien dat de film wordt gemaakt met de nodige coronamaatregelen. Je kunt de foto hieronder bekijken.

Scream-veteranen
Cox is niet de enige oude bekende die terugkeert voor het vijfde deel. Ook David Arquette, in het echt de ex-echtgenoot van Cox, en Neve Campbell zijn weer van de partij. Campbell liet afgelopen week nog weten waarom ze terugkeert voor wéér een Scream-film:

"Ik was nogal terughoudend omdat onze geweldige regisseur Wes Craven niet bij langer bij ons is en ik twijfelde om de film zonder hem te maken. De nieuwe regisseurs stuurden me echter een prachtige brief waarin ze schreven dat ze regisseurs zijn geworden door deze films en Wes. Ze willen maar wat graag trouw blijven aan onze verhaallijn. Ik was erg blij om dat te horen."


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair