Algemeen

Eerste setfoto 'Scream 5' toont de terugkeer van een oude bekende!

In het vijfde deel wordt een groep nieuwkomers vergezeld door oude gedienden.

door Zilko Tarici om 08:19 in Algemeen
De opnames van Scream 5 zijn ondertussen begonnen in de Amerikaanse staat North Carolina, en dat betekent natuurlijk ook dat er setfoto's zullen lekken. Vandaag hebben we de eerste setfoto voor jullie, waarop niemand minder dan Courteney Cox opnieuw is te zien als journalist Gale Weathers.

Op de foto's zien we Cox in een rood mantelpakje, dat perfect past bij de stijl van het personage. Ook is aan de omringende crewleden met mondmasker duidelijk te zien dat de film wordt gemaakt met de nodige coronamaatregelen. Je kunt de foto hieronder bekijken.

Scream-veteranen
Cox is niet de enige oude bekende die terugkeert voor het vijfde deel. Ook David Arquette, in het echt de ex-echtgenoot van Cox, en Neve Campbell zijn weer van de partij. Campbell liet afgelopen week nog weten waarom ze terugkeert voor wéér een Scream-film:

"Ik was nogal terughoudend omdat onze geweldige regisseur Wes Craven niet bij langer bij ons is en ik twijfelde om de film zonder hem te maken. De nieuwe regisseurs stuurden me echter een prachtige brief waarin ze schreven dat ze regisseurs zijn geworden door deze films en Wes. Ze willen maar wat graag trouw blijven aan onze verhaallijn. Ik was erg blij om dat te horen."
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieWanker

Avatar

"Ik was nogal terughoudend omdat onze geweldige regisseur Wes Craven niet bij langer bij ons is en ik twijfelde om de film zonder hem te maken..."

De bijbehorende dikke paycheck zal vast geen rol gespeeld hebben...

Sunspot

Avatar

^
Sowieso paycheck natuurlijk, maar ook weer in the picture en oude bekenden zien.

Lijkt me wel een aardige meid toruwens.

Laatste deel was verrassend goed, dus ben benieuwd, maar helaas wel zonder Wes Craven

Decepticon

Avatar

Inderdaad MovieWanker, dat wou ik ook zeggen, alsof ze nee zou zeggen tegen terugkeer naar Scream, wat haar groot gemaakt heeft.
Waar zien we haar tegenwoordig in? Niet veel. Maar ik kijk er naar uit.

Goku32

Avatar

Hahahahaha nog een deel doe normaal man

NieuwsFilm

meest populair