Video

Trailer voor Netflix scifi-film 'The Midnight Sky' met George Clooney

Met kerst een grote Netflix-film te zien.

door Bram de Groot om 09:16 in Video
Later vandaag moet de volledige trailer verschijnen voor de film The Midnight Sky van regisseur / acteur George Clooney. Deze sciencefiction- / rampenfilm moet in december op Netflix verschijnen en is gebaseerd op het boek Good Morning, Midnight van schrijver Lily Brooks-Dalton.

In het post-apocalyptische The Midnight Sky volgen we het verhaal van Augustine (Clooney), een eenzame wetenschapper in het noordpoolgebied. Hij komt in een situatie dat hij probeert te voorkomen dat Sully en haar mede-astronauten terugkeren naar een aarde waar een mysterieuze wereldramp heeft plaatsgevonden.

Eerste teaser trailer!
Check hieronder de teaser trailer, waarin ook de releasedatum wordt onthuld en later vandaag moet dus de complete trailer online verschijnen.


Vanaf 23 december op Netflix
Naast Clooney zijn er ook rollen voor onder meer Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, Kyle Chandler en Demián Bichir en in de teaser is te zien dat The Midnight Sky op 23 december op Netflix verschijnt.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Lange Frans zou het zomaar gaan geloven.

eltorro

Avatar

Klinkt leuk, ben wel toe aan een nieuwe blockbuster. Kunnen ze deze niet vervroegd uitbrengen op 19 november, nu Cyberpunk weer uitgesteld is tot december.

NieuwsFilm

meest populair