Algemeen

Iron Man wist al heel vroeg van de Infinity Stones in het Marvel Cinematic Universe

Het boek The Wakanda Files onthult heel veel nieuws.

door Jim Pedd om 06:55 in Algemeen
Het boek The Wakanda Files onthult heel veel details over het Marvel Cinematic Universe. Zo weten we nu op welk moment Iron Man voor het eerst hoorde over het bestaan van de zes Infinity Stones.

Het nieuwe boek The Wakanda Files duikt onder meer in de dagboeken van Tony Stark. Daarin staat zijn reactie op het moment dat hij leerde van het bestaan van de zes stenen die gezamenlijk het hele universum kunnen vernietigen. Het blijkt dat hij er vrij snel in Avengers: Age of UItron over leerde.

Infinity Stones
"Thor had het over zes 'Infinity Stones' in het centrum van een bubbelbad dat de vernietiging van de Aarde vormde. En een daarvan zit blijkbaar in het voorhoofd van Vision. Kunnen we het daar even over hebben? Infinity Stones?" valt te lezen in het boek.

The Wakanda Files onthult vervolgens niet wat Tony met die informatie heeft gedaan, maar gezien zijn nieuwsgierige aard is de kans groot dat hij vervolgens heeft geprobeerd om meer te leren over de stenen. Er zal waarschijnlijk weinig literatuur zijn geweest, aangezien Wong in Infinity War aan Tony en Bruce Banner moet uitleggen wat de Infinity Stones zijn.

Wel zal het mogelijk de reden zijn waarom Tony zich al die jaren op de komst van Thanos voorbereid heeft.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Een bubbelbad? Smfh

LeonardoPacino

Avatar

Inderdaad, ridjieddo.

@Redactie: Als jullie zo weinig zelfrespect hebben dat jullie artikels van fucking'Screenrant' of all places direct samenvatten en vertalen, laat dat dan in ieder geval doen door iemand die de nuances van de Engelse taal enigszins begrijpt.

NieuwsFilm

meest populair