Video

Trailer sci-fi rampendrama 'The Midnight Sky' van Netflix!

De nieuwe film van en met George Clooney.

door Bram de Groot om 09:58 in Video
Gisteren was er al de onthulling dat net voor kerst een nieuwe grote Netflix-film online komt, van en met George Clooney. Hij verfilmde het boek Good Morning, Midnight van schrijver Lily Brooks-Dalton en speelt daarin zelf de hoofdrol. Nu is er de volledige trailer!

Ook met rollen voor Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, Kyle Chandler en Demián Bichir zien we hoe de eenzame wetenschapper Augustine (Clooney) leeft in het noordpoolgebied.

Hij komt in contact met een groep astronauten in de ruimte, die terugkeren van een missie. Augustine probeert hen te waarschuwen voor wat er op aarde is gebeurd in de tijd dat de astronauten op reis waren.

Eerste trailer The Midnight Sky
Het post-apocalyptische sci-fi rampendrama The Midnight Sky heeft nu dus van Netflix de complete trailer gekregen en die kun je hieronder bekijken. Vanaf 23 december kun je de film op de streamingdienst aanzetten. Na de trailer zie je het bijhorende affiche.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ambiento

Avatar

Trailer ziet er goed uit. Lange tijd niets gehoord van Clooney maar hij was dus met zijn eigen project bezig. Toch iets om naar uit te kijken met de kerst!

fulkano

Avatar

Ziet er goed uit, hier word ik wel vrolijk van Smiley face

Master Of Films

Avatar

Het opiniestukje van Lange Frans in het blad Gezond Verstand ging ook over deze waargebeurde verhaal. Smiley face
Net voor de kerst is dan ook geen toeval. Smiley face

Fluffer

Avatar

Weet het zo niet , ziet er meer drama dan scifi uit.

Sunspot

Avatar

GA ik zeker even checken

NieuwsFilm

meest populair