Algemeen

Jennifer Lopez moet haar gegijzelde bruiloft redden in 'Shotgun Wedding'

Armie Hammer wordt haar mannelijke tegenspeler...

door Arjen Rooseboom om 11:52 in Algemeen
LIONSGATE heeft Jennifer Lopez en Armie Hammer aangetrokken om de hoofdrol te spelen in een nieuwe actiecomedy getiteld Shotgun Wedding, geregisseerd door Jason Moore (Pitch Perfect).

Lopez en Hammer vormen een stel dat last krijgt van 'koudwatervrees' en daarom snel een bruiloft organiseert voor hun eigenwijze en compleet tegenstrijdige families. Maar wanneer alle gasten gegijzeld worden, is het duo gedwongen om hun liefde te overwinnen en de dag te redden.

"Het onweerstaanbare magnetisme van Jennifer en Armie, afzonderlijk en samen, maakt van hen de perfecte combinatie. Het zijn beiden ongelooflijk grappige acteurs die ook actie kunnen waarmaken, maar hun aanstekelijke chemie gaat deze film onderscheiden", aldus de studio.

Ryan Reynolds
Oorspronkelijk was Ryan Reynolds kandidaat. Hij doet nu enkel nog dienst als uitvoerend producent. Lopez zien we binnenkort eerst in de romcom Marry Me naast Owen Wilson en de misdaadfilm The Godmother.

Van Hammer kwam onlangs Rebecca uit en hij gaat verschijnen in Kenneth Branaghs Death On The Nile en Taika Waititi's Next Goal Wins.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair