Algemeen

Derde bioscoopavontuur voor Maya de Bij

Het vrolijke bijtje zoemt volgend jaar opnieuw de bioscoopzalen binnen.

door Timothy van Damme om 12:21 in Algemeen
Terwijl de ene na de andere film wordt uitgesteld, wordt er af en toe ook iets nieuws aangekondigd. Zo ziet Studio 100 een kans om in het voorjaar van 2021 een derde film rondom Maya de Bij de wereld in te sturen.

In de jaren zeventig zag de tekenfilmserie van Maya de Bij het licht. Deze is nog altijd enorm populair, dus het is niet gek dat Studio 100 de franchise in 2008 overnam. Zij lanceerden een remake met computeranimatie, die eveneens de nodige jonge liefhebbers heeft.

100 landen
Na Eerste Vlucht en De Honingspelen is het nu dan ook tijd voor een derde bioscoopfilm. Deze zal Maya en het Gouden Ei heten en de verwachting is dat deze in meer dan 100 landen te zien zal zijn.

De rol van Maya wordt zoals altijd ingesproken door Free Souffriau (beter bekend als Mega Mindy). Haar beste vriendje Willy wordt vertolkt door Thomas Van Goethem. De rest van de cast wordt later bekend gemaakt.

Mierenprinsesje
In Maya en het Gouden Ei krijgen Maya en Willy een geheime missie. Ze moeten een speciaal ei bewaken. Wanneer dat uitkomt, zijn ze opeens verantwoordelijk voor een mierenprinsesje.

Dit zorgt voor een heuse oorlog tussen insecten. Om de prinses en haar kolonie te redden, moeten Maya en Willy de vechtende partijen overtuigen om samen te werken. Maar dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Free Souffriau (beter bekend als Mega Mindy)

Kevin Feige had een kans laten liggen. Zij had makkelijk Captain Marvel kunnen spelen. Veel verschil tussen Mega Mindy en Captain Marvel is er niet. Behalve dat Captain Marvel als feministe niks met de meisjesachtige roze kleur te maken wilt hebben. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair