Video

Fan ontdekt gaaf nieuw detail in 'Star Wars: The Last Jedi'

Star Wars: The Last Jedi is een 'gift that keeps on giving'.

door Jim Pedd om 07:25 in Video
Star Wars: The Last Jedi weet drie jaar na verschijning nog altijd fans te verrassen. Het meest recente voorbeeld is een scène waarin we Kylo Ren zien die Snoke vermoordt.

Matthew Thomason vertelt op Twitter over een scène waarin het shot omgekeerd is. Het gaat om het moment dat zijn lichtzwaard voor hem terecht komt, en Kylo Ren zijn ogen afwendt en naar Supreme Leader Snoke kijkt. Thomason wijst erop dat de ogen van Kylo op een vreemde manier bewegen. Zijn pupillen lijken zo snel te veranderen dat zijn oogleden te langzaam reageren. Het zorgt voor een onnatuurlijk effect:Nadat Thomason regisseur Rian Johnson getagged had in het bericht, kreeg hij een reactie van hem en editor Bob Ducasy. "Goh, we hebben zoveel van dit soort dingen gedaan. Ik kan het mij eerlijk gezegd niet herinneren. Maar ja, ik denk dat het een omgekeerd shot is. Bob, weet jij het nog?"

Waarop Ducsay reageerde: "Ja, het is omgedraaid. Dat is ook de reden waarom er zoveel achter die blik zit."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Backward movie, backward shots.
The Last Jedi in een notendop.

Master Of Films

Avatar

Kan mij iemand de beste definitie van "gaaf nieuw detail" weergeven. Net zoals een complotdenker ben ik ervan overtuigd dat gegevens in de bovenstaande artikel niet aan de beste definitie van "gaaf nieuw detail" voldoet.

Master Of Films

Avatar

The Critical Drinker heeft ook gave details onthuld over Admiral Holdo. Smiley face

Nitec

Avatar

Jeetje mina wat een nieuws......

NieuwsFilm

meest populair