Michael Myers terug in trailer 'Halloween Kills'!

Michael Myers is terug voor een twaalfde deel!

Eigenlijk moest het vervolg op Halloween uit 2018 deze maand in première gaan in de wereldwijde bioscopen. Dit gebeurde door corona niet en de film werd maar liefst met een jaar uitgesteld.

De film van Blumhouse Pictures en regisseur David Gordon Green brengt uiteraard opnieuw Michael Myers terug naar het witte doek en ook Jamie Lee Curtis is weer te zien als screamqueen Laurie Strode. In de onderstaande beelden flink wat flitsen uit Halloween Kills.

Eerste teaser trailer!
Om dan toch nog iets te laten zien dit jaar, gooide Universal Pictures een eerste teaser trailer online. Check de beelden hieronder!

Het script voor Halloween Kills - de twaalfde film in de reeks - is geschreven door Danny McBride en het plot is zoals je zou verwachten: Strode en haar familie nemen het maar weer eens op tegen de psychotische en moorddadige seriemoordenaar Michael Myers.

Halloween Kills staat gepland voor 15 oktober 2021 en vanaf 14 oktober 2022 moet Halloween Ends te zien zijn. Maar of die film ook het einde betekent voor Myers... waarschijnlijk niet.

NieuwsFilm

meest populair