Humor

Deprimerende tweet over 'Dune' van Hans Zimmer

Keek jij ook zo uit naar deze film?

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
Eigenlijk moest midden december de film Dune van regisseur Denis Villeneuve in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Zoals zoveel films werd ook deze film met vele maanden opgeschoven en nu staat Dune gepland voor oktober 2021, over bijna een jaar van nu.

De meeste fans waren het nieuws ondertussen vergeten, maar het is componist Hans Zimmer die ons aan de situatie doet herinneren met een toch wat deprimerende foto die hij via Twitter deelde. Hij of iemand die hij kent sneed voor Halloween het filmlogo uit een pompoen.... "Oh ja, shit... Nog een jaar wachten," denken velen bij het zien van het resultaat.


Dune: 1 oktober 2021
De film Dune is uiteraard de verfilming van het gelijknamige boek en laat de oorlog tussen de huizen van Atreides, Fremen en Harkonnen zien op de planeet Arrakis. De aarde van die planeet bestaat deels uit spice, een belangrijk goedje in dat univesrum. Voor nu staat Dune gepland voor 1 oktober 2021 en hieronder zie je de recente trailer.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raki-Pure

Avatar

Ja zeker triest ! had me enorm verheugd op deze remake. Misschien meer drive in biosjes realiseren ? maar of dat de ultieme oplossing is , is ook maar de vraag .. wat doe je met slecht weer ? dan toch maar op de stream ? is het dan nog wel rendabel om mega producties maken ?

Master Of Films

Avatar

Ik hou niet van deprimerende Tweets op de vrijdagmiddag. Smiley face
Het is bijna weekend!

GreenHornet

Avatar

Komt allemaal goed met Dune.

Robbepost

Avatar

Altijd lachen met Hans Smiley face

Spider-fan

Avatar

Hans Zimmer was al te zien in de eerste clip op MTV ooit (op keyboard): Video Killed the Radio Star van The Buggles.

Overigens denk ik niet dat video's de radiosterren doodden, maar dat de radiosterren gewoon video's gingen maken.

NieuwsFilm

meest populair