Humor

Happy Halloween: Scream's Ghostface is terug en Michael Myers in een kinderboek!

Twee reeksen die nog altijd springlevend zijn...

door Arjen Rooseboom om 12:29 in Humor
In de nadagen van het Halloweenfeest zijn er een aantal leuke afbeeldingen online gezet die fans meer doen verlangen naar de (binnenkort) terugkeer van twee succesvolle horrorfranchises:

Scream
Op een nieuwe setfoto van het aanstaande Scream 5 worden we getrakteerd op de symbolische introductie van killer Ghostface met een paar van diens belangrijkste handelsmerken. Zo zien we het favoriete jachtmes van de iconische moordenaar, stekend in een jack-o-lantern die is uitgehouwen in de gelijkenis van het masker. De pompoen zit ook in een stoel die vaak gebruikt wordt op sets voor cast- en crewleden.

Halloween
De volgende titel in de franchise met de meeste delen (12) wordt Halloween Kills en psychopaat Michael Myers krijgt nu een make-over als personage in het kinderboek The Legend Of Halloween, geschreven door huidige maker David Gordon Green en geïllustreerd door Onur Tukel. Gordon gaf aan dat hij hiermee hoopt het verhaal te kunnen vertellen aan zijn 9-jarige kinderen, maar waarbij wel de inhoud intact blijft.

EW onthulde een sneak peek van 4 pagina's (hieronder te zien) waarbij opvalt dat Myers is veranderd van een dreigende shaduw in een verward persoon met droevige gezichtsuitdrukking die wel nog steeds uit lijkt op dood en verderf. Enkele slimme rijmpjes maken het geheel af.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm