Video

Trailer mysterieuze thriller 'Smiley Face Killer'

Je zult deze Smiley Face Killer maar achter je aan krijgen.

door Bram de Groot om 14:23 in Video
In het echte leven lopen er daadwerkelijk mensen rond die het fijn vinden om mensen te vermoorden. Niet altijd wordt aangetoond dat achter de mysterieuze dood van een persoon een ander mens zit. Films grijpen nog wel eens terug op deze mysteries.

Zo is er de 'Smiley face murder theory' over de mysterieuze dood van flink wat jonge mannen die verdronken in enkele Amerikaanse staten. Een grote groep experts meent dat achter die verdrinkingen een dader of groep daders zit die nog nooit is gepakt. Rond de locatie van een slachtoffer werd vaak een 'Smiley face' aangetroffen.

Trailer Smiley Face Killer
Hieronder zie je via Lionsgate Movies de trailer voor de film Smiley Face Killer van regisseur Tim Hunter, bekend van films als Looking Glass met Nicolas Cage[/i] en Kings of South Beach uit 2007. Hoofdrollen zijn er voor Ronen Rubinstein, Mia Serafino en Crispin Glover.


In Smiley Face Killer zijn er aan de Californische kust opvallend veel mysterieuze verdrinkingen van mannelijke studenten. Jake Graham (Rubinstein) probeert op dat moment zijn leven op school bij elkaar te houden en op een dag merkt hij dat hij wordt achtervolgd door een figuur met een kap (Glover) die een ongemarkeerd busje bestuurt. Jake denkt dat hij een nieuw slachtoffer wordt van de moordenaars.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm