Opvallend: Iron Man met Doctor Strange-cape op set 'Avengers: Infinity War'

Was is gewoon voor de fun? Of waren er andere plannen?

Alweer even geleden was er concept art te zien waarop we Benedict Cumberbatch' Doctor Strange als een soort Iron Man zagen. En er waren geruchten dat de cross-over tussen de personages daadwerkelijk is opgenomen. Nu heeft Robert Downey Jr. het bewijs gedeeld.

De grote vraag is nu waarom die scène dan niet in Avengers: Infinity War uit 2018 zat. Pakte de scène gewoon niet goed uit en is deze daarom achtergebleven op de montagetafel? Of zou de scène al zijn opgenomen voor gebeurtenissen in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe? Het is in ieder geval jammer dat we de scène nooit als verwijderde scène gezien hebben.

Iron Man als een soort Doctor Strange
Eerder zei insider en fanboy Kevin Smith nog het volgende over zijn setbezoek: "Ze haalden een telefoon tevoorschijn en lieten ons de opnames letterlijk zien. Ze lieten ons Sherlock zien in het f***ing Iron Man-pak, terwijl Tony naast hem staat en de cape draagt."

Hieronder nu via RDJ een snelle flits met Tony Stark die de cape van Doctor Strange omheeft. Weet jij wat dit heeft te betekenen? En denk jij dat we dit op den duur terugzien in het Marvel Cinematic Universe?



NieuwsFilm

meest populair