'Interstellar' van Christopher Nolan had één waardeloos ding op de set

'Interstellar' van Christopher Nolan had één waardeloos ding op de set

De kostuums waren verschrikkelijk.

Er was een groot probleem op de set van Interstellar. Maar de acteurs, en dan met name Anne Hathaway, durfden dat niet aan regisseur Christopher Nolan te vertellen. Gelukkig was daar Matt Damon.

Recent vertelde actrice Anne Hathaway aan Jimmy Kimmel dat Interstellar niet alleen voor het publiek moeilijk was. Ook de cast had er soms moeite mee. "Het ergste kostuum dat ik ooit heb gehad, is voor Interstellar," aldus Hathaway.

Ontzettend rot
"Die ruimtepakken waren echt niet te doen. En je weet, we bevonden ons in behoorlijk zware omstandigheden. We waren in IJsland, renden door het water, klommen op gletsjers. En misschien zette ik te veel druk op mijzelf; ik was de enige vrouw in de crew die er een droeg. Dus ik dacht: 'Ik klaag maar niet, ik wil niet de eerste zijn die klaagt'."

Gelukkig was er Matt Damon. "Maar toen kwam jouw vriend Matt Damon langs, en op zijn eerste dag, na misschien twee uur, riep hij ineens: 'Dit is het ergste verdomde kostuum dat ik ooit heb gedragen'. En daarna was het goed, want toen Matt Damon het gezegd had, kon ook de rest eindelijk klagen."

NieuwsFilm

meest populair