Communiceerde Wesley Snipes alleen via post-its op de set van 'Blade: Trinity'?

Communiceerde Wesley Snipes alleen via post-its op de set van 'Blade: Trinity'?

Hij zou zich gedragen hebben als een enorme diva.

Wesley Snipes gaat heel hard in tegen de geruchten die we al langere tijd gehoord hebben. Hij zou zich als een echte diva gedragen hebben op de set van Blade: Trinity en zou bijna onmogelijk zijn geweest.

De superheldenfranchise kwam tot een einde na Trinity. Vervolgens kreeg de reputatie van Snipes een flinke knauw, toen acteur Patton Oswalt vertelde dat Snipes zich misdragen had op de set. Hij zou zelfs geprobeerd hebben om regisseur David S. Goyer gewurgd te hebben. En hilarisch is ook dat Snipes zich vaak verschuilde in zijn trailer, waar hij communiceerde via post-it's, die hij tekende met Blade.

Allemaal onzin
Snipes heeft nooit gereageerd op de vele verhalen. Maar nu wel. "Laat ik je een ding vertellen. Als ik geprobeerd zou hebben om David Goyer te wurgen, dan zou je op dit moment niet met mij in gesprek zijn. Een zwarte man met spieren die de regisseur van een film wurgt, gaat de bak in. Dat kan ik je garanderen."

Wat de manier van communiceren betreft, had Snipes ook een duidelijk antwoord: "En weer is Mr. Oswalt de autoriteit. Waarom geloven mensen zijn kant van het verhaal?" Volgens Snipes heeft het te maken met microaggressie waar "Afro-Amerikanen mee te maken hebben in Amerika. De aanname dat een enkele witte man een statement kan maken, en dat het klopt."

NieuwsFilm

meest populair