Wanneer de wereld uit 'Solo: A Star Wars Story' gaat terugkeren

Wanneer de wereld uit 'Solo: A Star Wars Story' gaat terugkeren

Solo: A Star Wars Story was geen succes, maar ooit keert die wereld terug.

Van de vijf Star Wars-films die Lucasfilm sinds de verkoop aan Walt Disney maakte, was Solo: A Star Wars Story een grote tegenvaller. Aan de wereldwijde bioscoopkassa's kwam de film niet uit de kosten en er was ook heel wat kritiek op het eindresultaat.

Al tijden zijn er geruchten dat er een Star Wars-serie in ontwikkeling zou zijn voor Disney+. Tijdens Lights, Camera, Barstool werd Solo-regisseur Ron Howard nog maar eens gevraagd of er plannen zijn. Zijn reactie:


"'Er is niets aan de hand en dit is geen spoiler of zo, maar ik denk dat er interesse is in die personages. Ik denk dat er ooit interesse is in de gangsterwereld. Maar ik kan je verzekeren dat er op dit moment niets wordt ontwikkeld voor een film of Disney+. Maar het mooie is dat er veel positieve emotie is geuit voor Solo. Dat blijft dan natuurlijk een goed voorteken voor hen die er uiteindelijk iets mee kunnen doen."

Dan toch ooit iets op Disney+?
Dus wie weet zien we de wereld van Alden Ehrenreichs Han Solo nog wel eens een keer terug, met of zonder dit personage. Er zijn waarschijnlijk genoeg mogelijkheden om dit ooit te laten gebeuren op Disney+, of wie weet alsnog in een film.



NieuwsFilm

meest populair