Keanu Reeves steelt de show in nieuwe 'Spongebob' op Netflix

Keanu Reeves steelt de show in nieuwe 'Spongebob' op Netflix

Exclusief op Netflix: The SpongeBob Movie: Sponge on the Run.

Oorspronkelijk was deze live action-animatiefilm bedoeld als bioscoopfilm, maar sinds kort staat The SpongeBob Movie: Sponge on the Run op Netflix. De eerste recensies zijn nu online verschenen.

SpongeBob: Schiet te Hulp van regisseur Tim Hill en is een vervolg op de vorige SpongeBobfilms The SpongeBob SquarePants Movie uit 2004 en The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water uit 2015. Op het moment van schrijven staat de komedie op een redelijk nette 71% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes na 7 recensies.

Beter door Keanu Reeves
"The SpongeBob Movie: Sponge on the Run is niet meer dan de som der delen, maar het is nog steeds een leuk avontuur voor fans van alle leeftijden, en het bekijken waard door het optreden van Keanu Reeves," aldus de recensent van ComicBookMovie.com.

"Het leven is al een paar maanden zwaar, en deze gekke, subversieve en superleuke tekenfilm is precies wat de dokter heeft voorgeschreven," meldt Anne Brodie van What She Said. En bij Digital Spy zeggen ze het volgende: "We hadden nooit gedacht dat SpongeBob SquarePants de redder van 2020 zou kunnen zijn, maar net als het personage zelf, is het (een beetje) helemaal logisch in dit jaar."

Nu op Netflix
In [i][/i] is SpongeBobs beste vriend Gerrit opeens geslaknapt. SpongeBob gaat met Patrick op een doldwaze missie ver buiten Bikinibroek om hun vriendje met de roze schelp te redden. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair