Deze Marvel-schurken zijn veel krachtiger dan Thanos

Deze Marvel-schurken zijn veel krachtiger dan Thanos

Thanos is een mietje vergeleken bij deze slechteriken.

Als je dacht dat Marvel-schurk de krachtigste slechterik is die Marvel Studios ons kan bieden, heb je het behoorlijk mis. Het MCU heeft nog talloze mogelijkheden. Er zijn nog genoeg schurken die geen Infinity Stones nodig hebben, om ontzettend gevaarlijk te kunnen zijn.

De Avengers hebben ervoor gezorgd dat Thanos in de toekomst geen probleem meer zal zijn. De komende tijd zullen er vermoedelijk ook wat kleinere slechteriken zijn waar onze favoriete superhelden mee moeten vechten. Maar daarna komen er nog wel wat personages langs die het onze helden echt heel moeilijk kunnen en zullen gaan maken. Vandaag zetten we er een paar voor je op een rij.

De Celestials
Marvel zal straks de Celestials introduceren. ZIj maakten de Eternals en de Deviants, en zijn een ras van godachtige wezens die heel planeten kunnen verwoesten en beschavingen kunnen uitroeien. Naar het schijnt gaan we hen ontmoeten in de film The Eternals, waarin we het oorsprongsverhaal van de heldengroep te zien krijgen.

Kang the Conquerer
Kang the Conquerer heeft natuurlijk niet dezelfde krachten als Thanos. Maar deze schurk komt uit de toekomst en is ontzettend intelligent. Precies om die reden is hij zo'n gevaar in het MCU. Kang zou schade kunnen aanrichten die niemand zomaar kan repareren, alleen al omdat hij door de tijd en het multiversum kan reizen.

Galactus
Net zo iemand waar het MCU voor moet vrezen, is Galactus. Hij is een grote, kosmische entiteit, die zich in leven houdt door letterlijk planeten op te eten. Zelfs Thanos heeft hem al eens gezien als een echte superschurk waar iedereen bang voor zou moeten zijn. Helden als Thor en Hulk kunnen niets tegen hem.

Michael Korvac
In de jaren zeventig namen de Avengers het op tegen Michael Korvac. Hij had in het geheim de Power Cosmic van Galactus weten te stelen. Daardoor kon hij heel wat knappe dingen uithalen. En dat allemaal om de wereld tot een betere plek te maken. Maar niemand accepteerde dat, en de Avengers vochten met heel veel helden tegen Korvac. Zonder succes, want niemand kon hem zomaar verslaan.

Dormammu
Deze schurk zagen we al in Doctor Strange. Hij is machtiger dan Thanos en is in zijn eigen wereld niet te verslaan. Toen Doctor Strange het gevecht met Dormammu aan ging, had het ook geen zin om te vechten. In plaats daarvan zette Strange een tijdslus in, waardoor hij kon winnen.

Annihilus
Nog een kandidaat is Annihilus. Hij is een buitenaards wezen en in de comics de hoofdschurk van de Annihilation-comics. Hij was ooit een gevangene in de Negative Zone en ontsnapte een aantal keren. Hij wordt supersterk als hij die zone verlaat en heeft het in de comics altijd erop voorzien om het universum te veroveren.

NieuwsFilm

meest populair