Wat vond Harrison Ford eigenlijk van 'Solo: A Star Wars Story'?

Wat vond Harrison Ford eigenlijk van 'Solo: A Star Wars Story'?

Alden Ehrenreich nam het van hem over als Han Solo.

Solo: A Star Wars Story is helaas de eerste Star Wars-film die flopte aan de box office. De ontvangst was ook niet bijzonder sterk. Dat terwijl acteur Alden Ehrenreich het helemaal niet slecht deed als de nieuwe Han Solo.

Een knappe prestatie, want Ehrenreich moest het overnemen van de uiterst charismatische Harrison Ford. Regisseur Ron Howard gaat nu in op de feedback die Ford hem privé gaf op zijn werk.

Goed werk
"Hij heeft wat dingen in het publiek gezegd, maar privé was het echt mooi om te zien hoe hij zijn hand op Aldens schouder legde en zei: 'Goed werk, knul'. Alden heeft zo hard gewerkt, in een situatie waarin de risico's echt groot voor hem waren. Maar hij wist het echt goed te doen, net als de rest van de cast," aldus Howard.

Vervolgens vertelde Howard nog dat hij met Ford sprak toen hij de film over nam en hem vroeg wat Han Solo zo'n fascinerend figuur maakt. "Hij zei altijd dat Han verscheurd wordt tussen het gevoel dat hij op een of andere manier een wees was, en altijd voor een band met mensen ging en die echt actief zocht, maar daar ook heel erg mee worstelde. Dat vond ik heel interessant."

NieuwsFilm

meest populair