3 spannende thrillers die nu op Netflix staan

3 spannende thrillers die nu op Netflix staan

Spanning en sensatie op streaming.

Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie thrillers die zeker de moeite waard zijn!

The Devil's Own (1997)

Regie: Alan J. Pakula | Hoofdrollen: Brad Pitt, Harrison Ford, Julia Stiles, Natascha McElhone, Treat Williams | kijk hier

Deze bidgbudgetfilm uit 1997 met een nog erg jonge Brad Pitt werd uiteindelijk niet het succes dat het had moeten zijn. De IRA stuurt de geharde terrorist Frankie McGuire naar New York om er luchtdoelraketten te kopen. Hij verblijft daar onder de schuilnaam Rory Devaney in het huis van de Ierse agent Tom O'Meara. Er ontstaan problemen, als Tom achter de ware identiteit van zijn gast komt. Echt zo'n film om nu wel op Netflix te kijken.



Knock Knock (2015)

Regie: Eli Roth | Hoofdrollen: Keanu Reeves, Ana de Armas, Lorenza Izzo, Colleen Camp, Ignacia Allamand | kijk hier

In deze wat basic Eli Roth-horrorthriller zien we hoe Keanu Reeves oog in oog komt te staan met de verleidelijke personages van Ana de Armas en Lorenza Izzo. Reeves speelt een trouwe echtgenoot en vader die een weekend alleen thuis is. Tijdens een storm laat hij twee verleidelijke vrouwen bij hem schuilen en wordt zijn leven overhoop gehaald.



47 Meters Down: Uncaged (2019)

Regie: Johannes Roberts | Hoofdrollen: John Corbett, Nia Long, Sophie Nélisse, Khylin Rhambo, Axel Mansilla, Sistine Rose Stallone | kijk hier

Deze haaienthriller is een vervolg op 47 Meters Down uit 2017 en we zien hoe twee zussen samen met twee klasgenotes onderwaterruïnes verkennen. Ze komen echter in het vizier van een haai met verscherpte zintuigen. Een film die het eerste deel zowat een beetje weet te overtreffen. Én, gewoon op Netflix te zien.




NieuwsFilm

meest populair