Marvel Studios lijkt echt een 'Young Avengers'-film te ontwikkelen

Marvel Studios lijkt echt een 'Young Avengers'-film te ontwikkelen

Een wel heel opvallende hint!

Er zijn de laatste tijd weer heel wat geruchten rond de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Eentje dat regelmatig terugkeert, is het verhaal dat er een Young Avengers-project gaat komen van de filmstudio.

Arlyn Murphy, van de website Murphy's Multiverse, meldt wederom dat er een Young Avengers-film gaat komen. Ditmaal baseert de website zich op de productiebedrijven die door Disney opgericht zijn, en zouden die erop hinten dat er zo'n film gaat komen.

Hoe dan?
We weten van Marvel Studios en Disney dat ze bedrijven oprichten die dan als productiehuis dienen voor een bepaalde film. De Ant-Man-films worden bijvoorbeeld gemaakt onder de noemer Pym Partickles Productions III LLC. Nu is het zo dat er drie productiebedrijven opgericht zijn: Standoffish Productions, Log Jam Productions en Blueberry Waffles Productions.

Dat laatste zou dan helpen bij de ontwikkeling van Young Avengers. De superheldengroep komt in de comics namelijk bij elkaar in Joe's Diner om te ontbijten. In een van de comics eet Kid Loki daar, je raadt het al, blueberry pancakes.

Marvel legt natuurlijk ook al de basis voor een superheldenteam dat uit tieners bestaat. Zo kregen we al het debuut van Cassie Lang, die uiteindelijk mogelijk Giant-Girl, Stature of Ant-Girl wordt. En we zouden straks Kid Loki ontmoeten, Kate BIshop en niemand minder dan America Chavez. Alles kan dus!

NieuwsFilm

meest populair