Opmerkelijk: Marvel-film 'Black Widow' vertelt een gruwelijk verhaal

Opmerkelijk: Marvel-film 'Black Widow' vertelt een gruwelijk verhaal

Dat is geen omschrijving die je verwacht bij het MCU.

Fans moeten maar lang wachten op Black Widow, de langverwachte en welverdiende solofilm voor Scarlett Johanssons personage in het Marvel Cinematic Universe. De film zou eigenlijk begin dit jaar uitkomen in de bioscopen, maar is flink uitgesteld naar volgend jaar.

Toch is er al een boek over de film uitgekomen, met de illustere titel Marvel Studios' Black Widow: The Official Movie Special Book. Volgens Yahoo Entertainment, dat het boek alvast bekeek, vertelde actrice Florence Pugh het nodige over de film.

Gruwelijk verhaal
"De verhaallijn die we vertellen, is behoorlijk gruwelijk," onthulde Pugh in het boek. "Het gaat over vrouwen die, in essentie, misbruikt zijn en getraind worden om moordmachines te zijn."

"Zoals Scarlett talloze keren gezegd heeft, is dit het juiste moment voor haar om het verhaal van Black Widow te vertellen. En wij schrikken er niet voor terug om te laten zien dat dit verhaal in essentie gaat over vrouwen die hun leven terug krijgen. En het is een film van Marvel Studios. Dat is behoorlijk zeldzaam en ik vind het geweldig om er deel van uit te mogen maken."

NieuwsFilm

meest populair