'Fantastic Beasts 3' maken is iets heel speciaals

'Fantastic Beasts 3' maken is iets heel speciaals

Dat vertelt acteur Jude Law tijdens een interview.

Het zijn bepaald geen rustige tijden voor Fantastic Beasts 3. De film is weer een jaar uitgesteld, om ruimte te maken voor Warner Bros. om een nieuwe acteur te vinden voor de rol van Gellert Grindelwald. Je zou door al dat gedoe rond Johnny Depp bijna vergeten dat ook Jude Law een belangrijke rol heeft in deze film als Dumbledore.

Gelukkig hebben we Jude Law zelf om ons daar aan te herinneren. De acteur vertelde tijdens een interview over zijn rol in de film, die goed ontvangen werd in het vorige deel, ondanks zijn relatief beperkte tijd in beeld.

Heel speciaal
Law vindt het, zo vertelde hij tijdens de podcast van Dan Fogler, heel belangrijk om elk moment van Dumbledore speciaal te maken. "Ik ben zo blij om mij in dit gezelschap te bevinden en om dit personage te mogen spelen. Elke dag dat we aan deze projecten werken is een zegening."

En vervolgens: "Er zit ook een gevoel van verering in denk ik. Omdat dit allemaal zo speciaal is voor mensen. Het zit in het hart en in de levens van heel veel mensen. Ik heb mij nooit eerder zo gevoeld als bij dit werk. Dat hoort bij deze verantwoordelijkheid en dat voelt als iets heel moois om aan te werken."

NieuwsFilm

meest populair