Algemeen

Ook goed nieuws voor 'Fantastic Beasts 3' en Johnny Depp

Na het vertrek van Johnny Depp.

door Bram de Groot om 08:51 in Algemeen
De afgelopen dagen is er weer veel te doen over Johnny Depp. De acteur weet wel vaker - bedoeld en onbedoeld - de aandacht op zichzelf te vestigen, maar nu zijn er ook hoop berichten die erop wijzen dat zijn carrière in Hollywood voorbij is. Hij is namelijk niet meer welkom bij Fantastic Beasts 3.

Met het nieuws over Depp werd ook bekend dat Fantastic Beasts 3 van regisseur David Yates werd uitgesteld tot de zomer van 2022 en nu is er op dat vlak gelukkig een beetje positief nieuws. Warner Bros. heeft namelijk een verschijningsdatum aan de film gekoppeld.

Ook is er positief nieuws voor Depp. De acteur zou volgens The Hollywood Reporter gewoon zijn gehele salaris ontvangen, terwijl hij slechts één scène heeft opgenomen. Dit komt omdat Depp een "pay-or-play contract" had waarin stond opgenomen dat hij hoe dan ook uitbetaald zou krijgen. Het zou gaan om een bedrag van zo'n $10 miljoen.

Fantastic Beasts 3 nu op 15 juli 2022
Eerder stond het vervolg op Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 gepland voor 21 november 2021, maar nu komt deze dus uit op 15 juli 2022. En hiermee is het de eerste Fantastic Beasts-film die in de zomer uitkomt. Een unicum in de franchise is het niet. Van de acht eerdere Harry Potter-films verscheen de helft in de zomer.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Hoe gaan ze zijn vertrek in de film verwerken? Hij gaat plots dood in die ene gefilmde scene of zo?

Master Of Films

Avatar

adofmirosch "Hoe gaan ze zijn vertrek in de film verwerken?"
Dingen die men niet kan verklaren, kan een plotgat creeren. De meeste mensen kijken gelukkig daar niet naar. Op die gedachte hebben ze in Hollywood een gezegde bedacht dat regelmatig in scripts wordt verwerkt. De term heet...A wizard did it Smiley face
Eh, presto. Je verklaring.

Graag gedaan Warner Bros. Smiley face

Indy5

Avatar

Altijd leuk om zo"n bedrag te mogen ontvangen, zijn advocaten zullen er blij mee zijn.

ThysRomani

Avatar

Nou, adofmirosch, heel toevallig kan het echt heel prima om zijn vertrek in de film te verwerken. Kijk naar Fantastic Beasts 1. Colin Farrell werd Johnny Depp zullen we maar zeggen.

In de Wizarding World kan natuurlijk alles;)

Blij dat Depp betaald heeft gekregen, maar dit zaakje stinkt. Hoop dat Robert Downey Jr. woord houdt en hem cast. Het liefste is Sherlock Holmes 3, daar zou Depp uitstekend in passen.

ulvrin

Avatar

Het is de HP wereld. Depp veranderd zijn uiterlijk om niet herkent te worden. Kleine CGI scene en we gaan verder met de film

Artificialis

Avatar

Warner Bros. gooit dus gewoon even 10 miljoen dollar in de prullenbak. En daarna mogen ze een nieuw bedrag voor een nieuwe acteur gaan neerleggen. Dit bedrijf is van de ratten besnuffeld.

Jamal M

Avatar

Niet slecht, 10 miljoen, kan hij weer netjes z’n huur betalen aan het eind vd maand.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Dit bedrijf is van de ratten besnuffeld."

Ja precies, zonder WB had Denis Villeneuve nooit zijn Dune kunnen maken. Smiley face

Jens-Friso

Avatar

adofmirosch, ze kunnen ook die special efect gebruiken wat ze hadden gebruikt bij Carry Fisher uit Star Wars deel 8 en 9.
Het leek net of zij het was maar in werkelijkheid was het deels opgenomen met een van haar dochters en de computer.

Fan1984

Avatar

Prive en zakelijk gescheiden houden! Dit blijkt nogal moeilijk te zijn voor somige mensen. Maar die studios die er in meegaan, kunnen wat mij betreft de afgerond tegemoed gaan! Ik in iedergeval ben er klaar mee.

BillySavastano

Avatar

@Jens-Friso: ik denk dat je rogue one bedoeld. Ep 8 en 9 waren overgebleven beelden van the force awakens als ik me niet vergis.

Dwarreldoerak

Avatar

Dan kunne ze ook geen ander nemen als het zo gebeurt want hoe verklaar je dat hij dood is en in een keer weer mee doet die personage

NieuwsFilm

meest populair