Marvel-fans kunnen vanaf volgend jaar niet om Disney+ heen

Marvel-fans kunnen vanaf volgend jaar niet om Disney+ heen

Want de films en series zijn dan heel duidelijk verbonden.

Je kan als Marvel-film straks echt niet om Disney+ heen. Daar debuteren straks televisieseries van Marvel Studios, die actief verbonden worden aan nieuwe films in de franchise. Zo blijkt dat WandaVision heel direct een opzet is voor Doctor Strange and the Multiverse of Madness.

"Idealiter hoopt Marvel dat WandaVision gewoon de pilotaflevering van een langlopende televisiedynastie zal zijn. En de studio werkt al hard aan nog eens zeven nieuwe series, die elk verbonden zullen zijn aan oude en nieuwe films", schrijft Entertainment Weekly in een uitgebreid artikel over de franchise.

WandaVision-serie
"WandaVision zal direct als opzet dienen voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin de heks van [Elizabeth] Olsen een belangrijke rol naast Benedict Cumberbatch's tovenaar heeft."

In de serie zullen we zien hoe Scarlet Witch in een ogenschijnlijk heel andere wereld woont. Daar is haar geliefde Vision nog in leven. Maar de twee komen er tegelijk vrij snel achter dat er meer aan de hand is, en dat mogelijk niet alles is wat het op het eerste gezicht lijkt.

De televisieserie is volgend jaar op een nog onbekend moment te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair