Bijna 1 miljoen handtekeningen tegen Amber Heard in 'Aquaman 2'

Bijna 1 miljoen handtekeningen tegen Amber Heard in 'Aquaman 2'

Fans van DC zijn echt niet blij met Amber Heard.

Johnny Depp is ontslagen bij Fantastic Beasts 3. Maar zijn carrière is niet de enige die te lijden heeft aan de ruzie die hij via de rechtbank uitvoert met Amber Heard.

Eerder hoorden we al via lekker Grace Randolph dat Aquaman 2 een kleinere rol zal hebben voor Amber Heard. Maar als het aan bijzonder veel DC-fans ligt, dan is het straks helemaal klaar voor Amber Heard in de filmfranchise.

Petitie tegen Heard
Op Change.org verscheen een petitie waarin de makers Warner Bros. oproepen om Amber Heard te ontslaan van de franchise. "Er is een incident bekend waarbij zij [Johnny Depp] twee keer in zijn gezicht sloeg en een waarin ze zijn vinger kapot sloeg met een wodkafles, waarna zijn vinger operatief opnieuw bevestigd moest worden. Hij zal dat litteken voor altijd bij zich dragen. Ook is Amber Heard in 2009 gearresteerd voor het misbruik van een voormalig partner, Tasya van Ree."

Wat de fans betreft, zou Warner Bros. ook aandacht moeten hebben voor Johnny Depps kant van het verhaal. "Mannen zijn slachtoffers van huiselijk geweld, net als vrouwen. DIt moet erkend worden en er moet actie ondernomen worden om een bekend misbruiker geen plek te geven binnen de filmindustrie."

En dat leverde al 900.000 handtekeningen op.

NieuwsFilm

meest populair