Waarom zat deze held niet in het vervolg op 'Pacific Rim'?

Waarom zat deze held niet in het vervolg op 'Pacific Rim'?

Charlie Hunnam ontbrak ondanks zijn cruciale rol.

Acteur Charlie Hunnam legt uit waarom hij niet terugkeerde voor het Pacific Rim-vervolg. Het was lang de verwachting dat de acteur te zien zou zijn in de nieuwe film.

Pacific Rim werd in 2013 uitgebracht en komt van regisseur Guillermo del Toro. Zijn film leunt heel sterk op de animecultuur en had een hoofdrol voor Hunnam. Die rol zou ertoe geleid moeten hebben dat hij een filmster zou worden van groot niveau. En dat lijkt deels de reden waarom het niet gelukt is om hem terug te brengen voor het vervolg.

Te weinig tijd
"Er ging veel tijd voorbij, tussen het moment dat wij onze film maakten en het vervolg er kwam," aldus Hunnam. "Guillermo had het er natuurlijk wel over, en ik was ook zeker deel van die gesprekken. Ik denk ook dat zijn visie voor de film, plek voor mij had."

Maar tegen de tijd dat de film met een andere regisseur gemaakt zou worden, en die knoop echt doorgehakt was, "zat ik al helemaal vol. Tegelijk waren er een aantal zakelijke elementen die maakten dat de film echt heel snel gemaakt moest worden. Legendary was net overgenomen door Wanda uit China, en zij wilden dat de film snel gemaakt zou worden. Ik was niet beschikbaar. Zo gaan die dingen."

NieuwsFilm

meest populair